Nuanţe de lac de unghii care se potrivesc oricărei ţinute. Care nu se demondează niciodată?

1 80507 original jpg jpeg

Indiferent că îţi vopseşti unghiile acasă sau mergi la un salon pentru manichiură, admirarea unui strat proaspăt de lac pe unghii te face să zâmbeşti instantaneu. Nuanţele disponibile la un salon sau în magazine sunt diverse şi este greu să alegi ce ţi s-ar potrivit cel mai bine şi, mai ales, ce s-ar asorta la hainele pe care obişnuieşti să le porţi în fiecare zi.

Tendinţele în manichiură se schimbă odată cu sezonul şi, uneori, este dificil să ţii pasul cu acestea. Unora dintre noi le-ar plăcea să se bucure de unghii strălucitoare pe tot parcursul anului, dar nu se potrivesc cu vestimentaţia.

Indiferent de perioada din an, este bine să investeşti în nişte nuanţe de ojă atemporale care se asortează cu orice ţinută, pentru că ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să-ţi schimbi culoarea unghiilor înainte de a pleca la un eveniment. O manichiuristă în Los Angeles, Brittney Boyce, a afirmat că tonurile opace sau violet vor fi m la mare căutare în 2022. Chiar dacă sună foarte bine, opţiunile clasice ne ajută să ne planificăm mai bine ţinutele. Fie că te atrag nuanţele strălucitoare, fie cele neutre, este important să alegi întotdeauna culorile care se potrivesc personalităţii tale şi care se pot purta zi de zi. Unele culori uimitoare sunt perecte pentru orice ocazie şi ţinută, aşa că schimbarea ojei este ultimul lucru la care va trebui să te gândeşti.

Manichiura franţuzească se potriveşte la orice ţinută

Poate îţi place să testezi mai mult culori şi stiluri pentru înfrumusţarea unghiilor, dar unele culori clasice de unghii nu se demodează niciodată, deoarece sunt versatile şi se potrivesc indiferent de ocazie.

O manichiură clasică, franţuzească sau vârfurile în alb. Se potriveşte perfect cu orice ţinută sau ocazie şi arată frumos pe toate tonurile de piele. Nu poţi greşi niciodată cu o manichiură franţuzească.

Rozul pal nu se demodează niciodată

Una dintre cele mai frumoase nuanţe de lac de unghii care nu se va demoda este rozul pal sau prăfuit. Această nuanţă se potriveşte mai multor ţinute şi tuturor tipurilor de tonuri de piele.

Citeşte şi:

4 paşi pentru o manichiură de durată. Aşa creşti rezistenţa lacului de unghii!

Ce spun unghiile despre sănătatea ta

Roşul pare intens, dar rămâne o culoare clasică pentru unghii

O culoare des folosită pentru vopsirea unghiilor, roşul, se potriveşte cu aproape orice. Această nuanţă de lac de unghii inspiră feminitate, încredere, eleganţă, indiferent de vestimentaţia pe care o alegi.

Nuanţele nude sunt o alegere bună

Nu întâmplător tonurile neutre şi nude au foarte mulţi admiratori. Se asortează perfect la orice ţinută. În funcţie de nuanţa pielii, poţi alege o nuanţă mai deschisă sau mai închisă de lac nud. Poate varia de la un bronz la bej, iar cel mai bun lucru la aceste nuanţe este că nu se demodează niciodată şi sunt incredibil de versatile.Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!