Răsfăţ de sărbători: 4 produse pe care să le pui în coşul de cumpărături, pentru tine

1 clickptfemei jpg jpeg

Sărbătorile de iarnă sunt despre oameni dragi, despre bucurie, despre armonie şi...despre cadouri. Este cel mai bun prilej de a le face cadouri celor dragi, de a-i surprinde în mod plăcut şi de a le oferi motive de bucurie.

Sărbătorile de iarnă sunt despre oameni dragi, despre bucurie, despre armonie şi...despre cadouri. Este cel mai bun prilej de a le face cadouri celor dragi, de a-i surprinde în mod plăcut şi de a le oferi motive de bucurie. Însă în acelaşi timp este momentul să te răsfeţi şi tu, iar pentru aceasta, atunci când umpli coşul de cumpărături cu produse pentru cei dragi, nu uita să alegi şi produsele care te-ar putea bucura şi care ţi-ar face zilele mai frumoase.

Îmbină utilul cu plăcutul şi fă alegeri inedite care să te bucure şi să te facă să te simţi bine nu numai pentru câteva momente, ci pentru zilele care vor urma. Iată care sunt cele mai bune idei de produse cu ajutorul cărora te poţi simţi răsfăţată de sărbători. 

Un parfum de calitate, în notele preferate

Alegerea unui parfum este una personalizată. Chiar dacă primeşti de obicei parfumuri sub formă de cadou, cel mai bun parfum pe care îl vei avea vreodată este acela ales de tine. Iar motivul este acela că nimeni nu ştie mai bine ca tine ce îţi încântă simţurile. Pentru a face o alegere prin care să te simţi răsfăţată nu numai de sărbători, ci un întreg an, alege parfumul dorit, în notele preferate, pe care să îl foloseşti zi de zi sau la ocazii speciale. Un parfum de dama îţi poate încânta simţurile şi te poate face să te simţi deosebită, rafinată, păstrându-şi aromele pentru perioade de timp îndelungate. 

Dulcele preferat pentru copilul din tine

Pentru că în fiecare dintre noi există o urmă de copilărie, chiar şi după ce am trecut de vârsta corespunzătoare acestei etape a vieţii, o ciocolată sau bomboanele preferate te pot face în orice clipă fericit. Batoane, ciocolată sau dropsuri ori jeleuri, praline sau diverse specialităţi preferate, alege dulcele pe care îl iubeşti şi care te face să îţi aminteşti de copilărie, dulcele cu care îţi răsfeţi papilele gustative şi care te face să te încarci cu energie pentru o zi întreagă. Uită de diete şi de regimuri alimentare speciale şi răsfaţă-te cu alegerea ciocolatei preferate pe care să o mănânci singură sau să o împarţi cu cei dragi. 

Produse şi accesorii de make-up pentru un plus de frumuseţe

Fie că eşti genul de persoană care se machiază zi de zi, fie că te machiezi doar la ocazii speciali, niciodată nu strică să ai în trusa de înfrumuseţare produse şi accesorii de make-up care să te ajute să obţii un plus de frumuseţe atunci când ai nevoie. Pentru aceasta, poţi alege să pui în coş rimelul preferat, un ruj care să te facă să străluceşti sau trusa de farduri care să te ajute să obţii aspectul dorit. Orice produs de machiaj ai alege, ţine minte că este pentru frumuseţea ta şi pentru modul în care alegi să arăţi. 

Un articol de îmbrăcăminte deosebit

Pentru că este timpul să te răsfeţi din toate punctele de vedere, alege acel articol vestimentar pe care ţi l-ai dorit atât de mult sau pe cele care consideri că te-ar putea face să fii unică – fie că este rochia pentru seara de Revelion, fie că este o pereche de pantaloni sau de sneakers pentru ţinutele casual, alege articolele în care să te simţi bine şi care să te ajute să obţii ţinute personalizate deosebite.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg