Regina Elisabeta a II-a deţine un restaurant McDonald, cu preparate tradiţionale. Unde îl poţi vizita şi ce poţi mânca

1 regina angliei jpg jpeg

Regina Angliei, prin Crown Estate, deţine franciza restaurantului McDonald's, situat la aproximativ 130 de kilometri în afara Londrei. Cu alte cuvinte, face parte din terenurile deţinute de Majestatea Sa. Meniurile constă în preparate specifice şi nu, nu ne referim neapărat la fast-food.

The Crown Estate reprezintă o colecţie de terenuri de pe teritoriile Angliei, Ţării Galilor şi Irlandei de Nord care aparţin monarhului britanic, nefiind o proprietate guvernamentală. 

Sucursala regală a fast-food-ului poate fi găsită în parcul comercial Banbury Gateway Shopping, lângă Oxfordshire.

Deşi este deţinută din punct de vedere tehnic de către regină, această filială McDonald’s nu prezintă nicio caracteristică regală care o face să iasă în evidenţă comparativ cu celelalte restaurante ale aceluiaşi brand.

Cu toate acestea, prezintă câteva detalii de lux, inclusiv canapele din piele, meniuri digitale, tablete Samsung şi scaune Eames.

Filiala Banbury McDonald's, care este inclusă în portofoliul bogat al reginei cu proprietăţi precum hoteluri, castele sau jumătate din ţărmul britanic, este una dintre localurile care s-au redeschis în urma ridicării restricţiilor post pandemie. 

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a, călare la 94 de ani şi fără cască! Ce a făcut în izolare

Compania speră să redeschidă toate cele 1.019 de sucursale lor în Marea Britanie. 

Proprietatea, care a fost deschisă în 2015, face parte dintr-un centru comercial mai mare, care include Costa Coffee, Starbucks, Marks & Spencer şi Primark, aşa că The Crown Estate deţine, de asemenea, toate magazinele respective.

În timp ce regina are o dietă destul de disciplinată, poţi găsi o mulţime de produse tradiţionale la McDonald's. La fel ca majoritatea locaţiilor McDonald's din Marea Britanie, acesta oferă „mic dejun englezesc” sau rulourile cu bacon şi ceaiul. Alte descoperiri din meniul specific Regatului Unit includ terciul de ovăz sau brânza. 

Un reprezentant al localului a recunoscut că multe dintre aceste upgrade-uri „nu sunt specifice sau exclusive” pentru locaţia Banbury. Chiar şi aşa, se pare că există aceleaşi reclamaţii din partea clienţilor, la fel ca în oricare alt restaurant McDonald. 

Citeşte şi: Deţine 6 recorduri mondiale! Vezi ce regină este cea mai bogată şi cea mai longevivă din lumeRecente

Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg