Secretele anti-îmbătrânire. Ce poţi face pentru a avea o piele tânără şi strălucitoare

1 shutterstock 1028141632 jpg jpeg

Atunci când pui în aplicare nişte obiceiuri sănătoase, acest lucru poate face o diferenţă semnificativă în modul în care îmbătrâneşti.

Visezi la o piele mereu tânără şi de invidiat? Poţi încetini procesul de îmbătrânire dacă ţii cont de următoarele sfaturi. Cheia succesului constă în a avea, până la urmă, un stil de viaţă echilibrat. 

Elimină zahărul din alimentaţia ta 

Efectele consumului regulat de zahăr şi de produse ultra-procesate se vor reflecta asupra pielii tale. Îţi vei vedea tenul mai obosit, îmbătrânit prea devreme şi mult prea dur pentru feminitatea ta. Vestea bună este că poţi consuma zahărul natural din fructe pentru a-ţi menţine o piele frumoasă, iar sfatul este acela de a evita zahărul rafinat. 

Alege alimente bogate în antioxidanţi 

Antioxidanţii luptă împotriva radicalilor liberi şi protejează, astfel, pielea în faţa razelor UV, poluării şi stresului. Poţi introduce în alimentaţia ta alimente bogate în antioxidanţi cum ar fi fructele de pădure, spanacul, roşiile ş.a. sau poţi cumpăra produse de îngrijire cu antioxidanţi. 

Foloseşte cremă cu protecţie solară 

Întinde crema SPF de la marginile feţei către nas şi buze. Nu uita să hidratezi pielea gâtului, inclusiv în zona cefei, a braţelor, mâinilor etc. 

Somnul de frumuseţe este foarte important 

Cele opt ore de somn nu sunt doar o pauză binevenită pentru mintea ta, ci permit şi repararea celulară a pielii tale. Asigură-te doar că, înainte de a te pune la somn, te demachezi şi, astfel, elimini impurităţile acumulate de-a lungul zilei.

Zâmbeşte!

Zâmbetul nu doar că te face să te simţi bine, dar te ajută să pari mai tânără, cel puţin asta a arătat un studiu al unor cercetători din Berlin. Participanţii au crezut că femeile care zâmbeau în fotografii erau cu trei ani mai tinere decât în realitate.

FOTO Shutterstock.com Recente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Victoria Beckham jpg
Elvis Presley
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg