Staruri care s-au căsătorit după vârsta de 50 de ani. George Clooney şi-a aşteptat zeci de ani marea iubire

1 shutterstock 154464446 jpg jpeg

Nu este niciodată prea târziu să te căsătoreşti, în special nu la Hollywood. La urma urmei, multe vedete fac acest pas important mult mai târziu decât ne-am fi aşteptat, unele dintre ele chiar şi după vârsta de 50 de ani.

În general, actorii şi artiştii consacraţi pun cariera pe primul loc, iar viaţa amoroasă o lasă la urmă. Este greu ca vedetă să îţi găseşti pe cineva compatibil cu tine, în special în lumea controversată de la Hollywood, însă unele vedete nu au renunţat să spere că îşi vor găsi adevărata dragoste, chiar dacă a trebuit să o aştepte cel puţin 50 de ani. Iată cine sunt vedetele care au avut curajul să se căsătoarească chiar şi după o vârstă târzie!

Barbra Streisand

Actriţa şi cântăreaţa Barbra Streisand s-a căsătorit pentru prima oară, la vârsta de 23 de ani, cu actorul Elliott Gould. Au fost împreună opt ani, iar după divorţ, Barbra a reuşit cu greu să aibă din nou o relaţie. Însă, la 30 de ani de la prima căsnicie, pe când avea 56 de ani, Barbra s-a căsătorit cu James Brolin, bărbatul despre care a declarat în repetate rânduri că este „dragostea vieţii ei‟.

Citeşte şi: Staruri copleşite de emoţii, care au izbucnit în plâns în faţa camerelor de filmat

Elton John

La vârsta de 37 de ani, Elton John s-a căsătorit cu Renate Blauel, însă căsnicia lor a durat doar patru ani. În 1993, a început o relaţie cu David Furnish, iar aceştia au încheiat un parteneriat civil în 2005. Cu toate acestea, abia în 2014, John şi Furnish s-au căsătorit, deoarece în 2014 s-a legalizat căsătoria între persoanele de acelaşi sex în Anglia. Acest moment important din viaţa lui Elton a avut loc pe când artistul avea vârsta de 67 de ani.

Paul McCartney

Legenda Beatles, Paul McCartney, s-a căsătorit de 2 ori după vârsta de 50 de ani. La vâsta de 26 de ani, artistul s-a căsătorit cu Linda Eastman, cu care a rămas împreună aproape 30 de ani, divorţând 30 de ani mai târziu, în 1998. Apoi, la vârsta de 59 de ani, Paul McCartney s-a căsătorit cu modelul Heather Mills, însă au divorţat după 6 ani de mariaj. În 2011, artistul şi-a încercat din nou norocul, iar la 69 de ani s-a căsătorit cu Nancy Shevell.

George Clooney

Actorul George Clooney s-a căsătorit pentru prima data la vârsta de 28 de ani. Din păcate, prima căsnicie a durat doar trei ani. După această experienţă, el s-a jurat că nu se va mai căsători niciodată, spunând adesea că el nu este bun la asta. Însă, peste ani, viaţa se pregătea să îl contrazică. În 2014, Clooney a întâlnit-o pe Amal Alamuddin, printr-un prieten, a fost dragoste la prima vedere, iar în anul 2014 ei s-au logodit, pe când Clooney avea 53 de ani.

Citeşte şi: Vedete care au născut acasă. Pamela Anderson, printre cele mai curajoase celebrităţi

Brad Pitt

Actorul Brad Pitt avea 36 de ani, în anul 2000, când s-a căsătorit cu actriţa Jennifer Aniston. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani, iar pe când Brad Pitt avea vâsta de 41 de ani au divorţat. La scurt timp de la despărţire, Pitt a început să se întâlnească cu Angelina Jolie, între cei doi fiind dragoste la prima vedere. Pitt şi Jolie s-au căsătorit, în 2014, când actorul avea 50 de ani, dar aceaştia au divorţat, după un proces lung şi controversat.

Sursă foto: Shutterstock Recente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg