Surpriza pe care Eddie Murphy şi Martin Lawrence au avut-o din partea copiilor. Multă bucurie în familiile lor

1 eddie murphy si martin lawrence jpg jpeg

Eddie Murphy şi Martin Lawrence nu s-ar fi gândit niciodată în momentul în care s-au cunoscut, că la zeci de ani distanţă, copiii lor le vor face o surpriză atât de frumoasă…

Îi ştim pe charistmaticii actori, Eddie Murphy şi Martin Lawrence, din filmele de comedie, care au făcut înconjurul lumii. Cei doi au împărţit marile ecrane în producţii, precum „Boomerang (1992)‟ sau „Life (1999)‟ şi s-au înţeles de minune pe platourile de filmare.  Acum, după aproape trei decenii de la prima colaborare, copiii lor le-a făcut o surpriză la care nu s-ar fi aşteptat atunci - fiul cel mare al lui Eddie Murphy s-a cuplat cu fata lui Martin Lawrence, Jasmin, iar cei doi actori sunt pe cale să se încuscrească.

Jasmin şi Eric, mesaje emoţionante pe reţelele de socializare

La începutul verii, Eric Murphy, (în vârstă de 32 de ani), a postat prima fotografie alături de Jasmin Lawrence, (în vârstă de 25 de ani): „Cu capul în nori. Jumătatea mea. Te iubesc!‟, a scris Eric, la descrierea fotografiei. La scurt timp distanţă, Jasmin i-a transmis lui Eric, prin intermediul reţelelor de socializare, un mesaj de dragoste emoţionant, cu ocazia zilei sale de naştere: „La mulţi ani, iubirea mea! Sunt atât de binecuvântată să te cunosc şi să te am lângă mine. Te iubesc atât de mult!‟, a scris Jasmine, semn că relaţia lor este serioasă.

2 jasmin si eric png png

Cu ce se ocupă cei doi? 

stanga
dreapta
2 jasmin si eric png png

Eddie Murphy are 10 copii, Eric fiind cel mai mare. Mama lui este fosta iubită a lui Eddie, Paulette McNeely. Potrivit Bestlife, Eric i-a moştenit lui Eddie talentul artistic, el fiind scriitor şi voce pentru multe personaje animate. În prezent, Eric creează multe benzi desenate şi lucrează în industria de divertisment. În luna martie, Eddie spunea că este foarte mândru cu copiii săi: „Sunt atât de binecuvântat cu copiii mei. Nu au sămânţă proastă. Copiii mei sunt oameni atât de grozavi şi normali. Niciunul dintre ei nu este la fel ca alţii copii de la Hollywood. Copiii mei sunt atât de deştepţi şi încearcă să facă lucruri. Sunt binecuvântat cu copiii mei. Am avut, cu adevărat, noroc‟, arată Mirror.

Iubita lui Eddie, Jasmin, este fiica cea mai mare a lui Martin Lawrence, din căsnicia lui fosta soţie, Patricia Southall. Jasmin a absolvit, în anul 2018, Universitatea Duke şi îi calcă pe urme tatălui în actorie. Recet, a apărut în „Bad Boys for Life‟, alături de tatăl ei şi de Will Smith, dar şi într-un episod al emisiunii TV, „Family Time‟. Jasmin este fericită cu meseria pe care o are, iar filmările pentru „Bad Boys for Life‟ au fost pentru ea: „cele mai uimitoare şi memorabile experienţe din viaţă‟, a spus aceasta.

Sursă foto: Instagram, Pinterest