Top 5 soţii ideale în funcţie de zodie

1 71200 original jpg jpeg

Vrei să ştii dacă te afli în clasamentul femeilor care îşi doresc un partener de cursă lungă şi rămân fidele până la final? Am aflat în ce zodii sunt născute soţiile ideale.

Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie care ştie ce trebuie făcut pentru ca bărbatul de lângă ea să evolueze frumos,să fie stăpân pe forţele sale şi să nu-şi facă probleme în privinţa situaţiei financiare. Tu eşti una dintre acele femei,capabile să transforme orice bărbat în cea mai bună variantă ale lui? Te consideri o femeie demnă de a fi o soţie ideală? Uite ce zic astrele!

Rac

Pe prima poziţie în clasament se situează femeia născută în zodia rac. Această reprezentantă a sexului frumos ştie cum să-şi satisfacă soţul din toate punctele de vedere,îi oferă bunătăţi alese pe masă,e organizată,este o mamă excelentă pentru copii şi iubeşte şi pretinde armonie în casă.

Gemeni

Un loc important în topul soţiilor ideale îl ocupă şi nativele născute în zodia gemeni. Au puterea să se facă extrem de plăcute ca soţii,mai ales că le place acest rol. Deşi sunt femei vorbăreţe şi pot cădea uşor în extrema cealaltă,a cicălitoarelor,soţii lor sunt fermencaţi în mare parte de cuvintele lor. Foarte important,aceste native nu fug de provocări,ba chiar reuşesc să depăşească orice obstacol.

Peşti

O soţie ideală şi cu adevărat fermecătoare este cea aflată sub protecţia zodiei peşti. Nu doar că este fidelă soţului,dar pare şi cea mai tolerantă şi înţelegătoare decât oricare altă femeie din zodiac. Mai mult,îşi răsfaţă soţul cu tot ce îi face plăcere şi încearcă,şi reuşeşte să nu-l supere des,lucru care poate fi catalogat ca slăbiciune. Însă ea nu este o victimă,ci o femeie mai puternică decât lasă să se vadă.

Fecioară

Foarte atentă cu soţul ei,femeia născută în această zodie este capabilă să-şi sacrifice cariera,pentru ca lui să-i fie bine şi să nu ducă lipsă de nimic. Chiar dacă este capricioasă,această nativăare o putere de atracţie enormă când vine vorba despre bărbatul ei. În plus,nu se dă înapoi de la muncă,ba chiar dovedeşte calităţi desăvârşite de gospodină.

Berbec

Şi femeia născută în această zodie poate fi catalogată pe merit o soţie ideală,dacă îşi doreşte să ajungă în acest punct. Ea poată să-şi surprindă soţul cu tot felul de atenţii,este dedicată relaţiei,familiei şi casei,în general. De asemenea,nu uită să-i facă mici cadouri şi să-l complimenteze ori de câte ori are ocazia.