Top 5 zodii care nu sunt făcute pentru a fi casnice

1 66687 original jpg jpeg

Să fii femeie de succes şi mama în acelaşi timp este un lucru extraordinar de greu, iar cele care le pot îmbina pe amândouă se pot declara a fi nişte norocoase. Din ce în ce mai multe femei îşi compromit cariera doar de dragul copiilor şi pentru a le acorda acestora toată atenţia de care au sau nu nevoie.

Dar,pe lângă acestea,sunt şi doamne care nu acceptă să facă asemenea compromisuri,chiar dacă au ajuns mămici,deoarece efectiv nu le stă în caracter sau nu sunt obişnuite. Ei bine,vã invit să vedeţi în cele ce urmează care sunt cele 5 zodii care nu sunt făcute pentru a fi casnice,indiferent de moment sau motiv.

1.Vărsător

Având în vedere că femeia Vărsător este cea mai libertină şi independentã fire a zodiacului,nici nu ne-am fi aşteptat la altceva. Aceasta uită de iubire şi de orice dacă i se impun anumite norme după care trebuie să se ghideze pentru a fi o „soţie adevărată” şi o „mamă ca la carte”. Greşit! Ea va face tot ce o taie capul,va continua să meargă la job,iar atunci când vine vorba de gătit,alege o masă în oraş în loc să petreacă ore întregi în bucătărie.

2. Fecioară    

Femeia Fecioară este destul de calmă,răbdătoare şi are un întreg sistem al ei pe care nu şi-l schimbă chiar dacă are soţ sau/şi copii. Instabilitatea o nelinişteşte şi-i place să aibă toate lucrurile sub control. Nu va sta în veci la cratiţă,deoarece i se pare o pierdere de vreme,iar comoditatea e la ea acasă. Preferă să se pisicească pe lângă partener pentru a-l determina să se ocupe de casă şi ea să facă orice altceva.