TOP 5 zodii greu de cucerit. Nu îşi dau uşor inima şi nu fac din căsătorie o prioritate

2 shutterstock 1181293525 jpg jpeg

Graţie predicţiilor astrologice, ne putem da seama de evenimentele pe care le vom experimenta în viitor, cum ar fi: căsătoria. Însă, pe cât de mult îşi doresc unele zodii să se căsătorească, pe atât altele nu sunt dispuse să facă marele pas. Specialiştii spun că există 5 zodii greu de cucerit, care nu fac din căsătorie o prioritate. Iată care sunt acestea!

Un lucru este cert: nu toată lumea îşi doreşte să se căsătorească! Unele persoane, pur şi simplu, nu sunt încântate să ajungă în faţa altarului, să poarte rochie albă de mireasă sau costum de mire şi să îşi organizeze în cel mai mic detaliu această zi. Acest lucru este în regulă, pentru că fiecare om are dorinţe, nevoi şi personalităţi diferite. Unii îşi doresc, mai degrabă, să călătorească şi să facă diverse activităţi, alături de partener, fără ca relaţia lor să fie definită de un act. Se pare că există mai multe explicaţii pentru care anumiţi oameni nu sunt atraşi de căsătorie, iar totul stă scris în stele. Atenţie: semnul zodiacal te poate da de gol!

Locul 5: Berbec

La fel ca alte semne de foc, zodia Berbec este cunoscută a fi una pasională, căreia îi place să îşi arate dragostea cu mult patos. În ciuda acestui aspect, Berbecul poate fi predispus la gelozie extremă, mai ales dacă nu este apreciat pentru ceea ce face în relaţie. Se aşteaptă să fie adorat de către partener şi nu îşi va oficializa relaţia până când nu va simţi că persoana de lângă el este 100% implicată în poveste. Pentru a face marele pas, Berbecul are nevoie de mult timp şi de o persoană care îi va confirma mereu calităţile.

Locul 4: Scorpion

Scorpionul îşi va exprima, cu adevărat, emoţiile doar după ce se va simţi confortabil alături de partener. Pentru această zodie, dragostea pare a fi complicată, deoarece Scorpionul îşi caută adevărata iubire, iar pe toţi partenerii îi va supune la mari teste. Scorpionul îşi doreşte să se căsătorească o dată în viaţă, iar dacă este dezamăgit cu greu va intra, din nou, într-o altă relaţie.

Locul 3: Gemeni

Zodia Gemeni se află mereu în mişcare, îi place să înveţe şi să descopere lucruri noi şi, totodată, să se întâlnească cu mulţi oameni diferiţi. Pentru această zodie, viaţa este o călătorie interesantă, în care experienţa se află pe primul loc. Căsătoria nu este neapărat o prioritate, iar dacă se întâmplă, o consideră a fi un bonus de la viaţă.

Locul 2: Vărsător

Fiind o zodie de aer, pentru Vărsător poate fi o provocare să se căsătorească. Nevoia principală a sa este să se bucure mereu de libertate şi nu să se lege oficial de o persoană. Poate fi o zodie încăpăţânată, dar dacă reuşeşti să îi cucereşti inima, Vărsătorul poate fi un partener incredibil de loial.

Locul 1: Săgetător

Graţie energiei specifice semnelor de foc, Săgetătorul şi-a câştigat reputaţia de „Don Juan‟. Îi place să filtreze şi să se afle în centrul atenţiei, însă aceste lucruri îl determină să fie zodia care este cea mai puţin dispusă să se căsătorească. Din fericire, dacă îşi va găsi partenerul potrivit, care îi va fi loial, sunt şanse să se bucure de o dragoste pe termen lung şi să se implice 100% în relaţie. 

Sursă foto: ShutterstockRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg