Topul celor mai mincinoase zodii

1 75710 original jpg jpeg

Unii sunt maeştri în a spune minciuni. Şi le spun cu atâta dexteritate, încât ajung chiar şi ei să le creadă. Se pare că mincinoşii se regăsesc, în număr mai mare, sub semnul anumitor astre. Iată, deci, care sunt zodiile predispuse să ocolească adevărul!

Gemeni: amuzament şi experiment

Nativii Gemeni au două feţe, aşa că nu ştii niciodată la ce să te aştepţi de la ei. Sub chipul angelic şi inocent, aceştia ascund gânduri contradictorii şi adesea meschine şi, de cele mai multe ori, îi interesează doar propria persoană. Dacă lor le este bine, altceva nu mai contează, aşa că trebuie să fii mereu prudent în prezenţa lor. De obicei, nativii Gemeni nu ţin cont de persoană şi îşi pot minţi chiar şi cel mai apropiat prieten. Miza poate fi una nesemnificativă – deseori cei născuţi în acestă zodie mint adeseori doar ca să se amuze sau ca să provoace anumite reacţii. Extrem de inteligenţi şi inventivi, ei te vor duce cu vorba uşor, cu argumente gândite spontan, nicidecum pregătite.

Leu: exagerări şi laudă de sine

Aroganţi şi cu aere de superioritate, nativii Leu ar fi în stare să spună orice minciună doar pentru a fi în centrul atenţiei şi pentru a se lăuda. De cele mai multe ori, au tendinţa să exagereze cu faptele pe care le prezintă în cercul lor de prieteni şi întotdeauna se pun pe ei înşişi într-o postură ideală. Îţi vor spune neîncetat că ei sunt fără cusur, că se pricep cel mai bine la orice şi că obţin tot ceea ce îşi propun. Vor încerca mereu să denatureze realitatea şi să te convingă de imaginea lor perfectă.

Fecioară: în căutarea perfecţiunii

Firi pragmatice, nativii Fecioară ştiu să facă diferenţa dintre realitate şi vis. Chiar dacă sunt cu picioarele pe pământ, au tendinţa să îşi dorească perfecţiunea în orice lucru, deşi sunt conştienţi că ea nu există. Motiv pentru care, ori de câte ori îşi doresc să prezinte un lucru ca fiind perfect, aleg să mintă în faţa celorlalţi cu nonşalanţă. Trist e faptul că de cele mai multe ori ajung să se mintă singuri, cu imaginile ideale pe care şi le crează în minte şi la care aspiră toată viaţa.

Scorpion: săgeţi otrăvitoare

Pentru cei născuţi în zodia Scorpion, minciuna este o adevărată plăcere, mai ales atunci când sunt luaţi la întrebări. Nu le place să dea prea multe detalii, aşa că preferă să te mintă doar ca să îţi vadă reacţiile şi să se amuze. De asemenea, au o predilecţie pentru a spune minciuni legate de alte persoane, cu intenţia de a le face rău. Atunci când auzi ceva de la o persoană născută în zodia Scorpionului, ar fi bine să verifici şi să nu o laşi să profite de naivitatea ta.

Săgetător: minciună la ananghie

Nu excelează la capitolul minciuni, însă nici nu le displace să ascundă adevărul, mai ales atunci când vor să iasă dintr-o situaţie compromiţătoare. Dacă vrei să îi prinzi cu ceva, încearcă să fii atentă la gesturile pe care le fac atunci când vorbesc şi la modul în care îşi fixează privirea. Dacă nu te privesc direct în ochi şi se înroşesc la faţă, înseamnă că nimic din ceea ce îţi spun nu este adevărat.

Vărsător: neadevăr prin omisiune

Nativii Vărsători preferă să omită unele lucruri, şi aşa ajung să spună minciuni. Tot ceea ce vor e să fie lăsaţi liberi. Nu le place să fie constrânşi, iar pe plan amoros nu sunt cei mai fideli parteneri. De aceea, atunci când înşală, sunt nevoiţi să îşi mintă jumătatea şi să găsească cele mai inventive scuze – sau să ascundă totul sub o tăcere enervantă. Dacă vrei să prinzi în flagrant un nativ Vărsător, trebuie să îl urmăreşti ca să afli ce ascunde.

Peşti: jocul măştilor

Câteodată blânzi, alteori expansivi, nativii Peşti sunt extrem de alunecoşi, fiind caracterizaţi de sentimente şi stări schimbătoare. De aceea, ai mereu impresia că joacă un rol sau că poartă o mască. Ei preferă să se autocaracterizeze diferit, de la persoană la persoană, şi să îşi ascundă identitatea, asta din cauza faptului că nu îndrăznesc să se afişeze exact aşa cum sunt. Ţie îţi pot spune că sunt foarte îndrăgostiţi şi pasionaţi de un anumit lucru, în timp ce altei persoane îi pot prezenta total opusul. Nu ştii niciodată la ce să te aştepţi din partea lor, aşa că, dacă vrei să îi ai drept prieteni, petrece cât mai mult timp în compania lor.