Topul celor mai puternice semne zodiacale! Află dacă te numeri printre ele!

horoscop jpeg

Dintre cele 12 semne zodiacale, cinci sunt considerate a fi cele mai puternice. Află dacă te numeri printre ele sau care dintre persoanele apropiate ţie domină pe toate planurile.

1. Scorpion

Scorpionul este cel mai puternic semn zodiacal. Pe lângă faptul că este extrem de misterior,nativul născut în această zodie are un şarm aparte şi un grad ridicat de inteligenţă. În ceea ce priveşte viaţă profesională,Scorpionul este un conducător înnăscut,deoarece este plin de energie,are propriile reguli şi este determinat să obţină ceea ce-şi doreşte. 

2. Leu

Pe poziţia a doua se află nativul născut în zodia Leu. Pe plan profesional,Leul este un leader excelent,fiindcă eşte şarmant din fire,extrem de charismatic şi cu încredere de sine greu de doborât. Acest semn zodiacal are,adesea,o atitudine caldă şi generoasă,motiv pentru care iese cu uşurinţă în evidenţă.

3. Capricorn

Şi nativii născuţi în zodia Capricorn sunt firi puternice,sincere,loiale şi extrem de muncitoare. Ei au o logică bună,o minte independentă şi o ambiţie de fier.

4. Berbec

Pe lângă energie,nativii acestei zodii au mult entuziasm,motiv pentru care adesea acceptă provocările care le ies în cale. Sunt foarte curajoşi şi nu se tem aproape de nimic.

5. Săgetător

În topul celor mai puternice zodii se află şi nativii născuţi în zodia Săgetător. Aceştia sunt firi puternice şi optimiste,de cele mai multe ori văd partea plină a paharului. Printre calităţile unui Săgetător se numără generozitatea,sinceritatea,curajul,independenţa şi iubirea pentru natură.



Recente

Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg