Topul celor mai romantice 4 zodii

1 75288 original jpg jpeg

Romanticii sunt oamenii care cumpără mereu flori şi ciocolată, surprinzându-i pe cei dragi, dar mai ales pe partener. În timp ce unii sunt nişte romantici incurabili, alţii nu au nicio treabă cu tandreţea şi romantismul. Vezi dacă în top se regăseşte şi semnul tău astral.

Taur 20 aprilie-20 mai

Sunteţi incredibil de fericiţi atunci când pregătiţi ceva cu adevărat romantic pentru persoana iubită. Chiar dacă nu primiţi nimic înapoi, sunteţi bucuroşi când îi vedeţi pe ceilalţi fericiţi. Oferiţi fără niciun motiv mici cadouri, iar naturaleţea dăruirii este la fel de puternică şi în dormitor.

Rac 21 iunie-22 iulie

Racul este foarte intuitiv, ceea ce înseamnă că este tipul de persoană care ştie exact ce ai nevoie înainte de a spune. Arătaţi partenerului cât de romantici puteţi fi, iar multe dintre actele voastre de romantism sunt înrădăcinate în faptul că vă place să fiţi îngrijiţi. În plus, arătaţi cât de mult vă pasă, chiar şi în situaţiile dificile.

Fecioară 23 august-22 septembrie

Chiar dacă nu pari genul de om romatic, ai abilitatea de a face lucrurile astfel încât persoana de alături să se simtă specială alături de tine. În plus, eşti cel mai bun partener când mergi la o cină sau o aniversare şi îţi place să evadezi cu prietenii la munte, cel mai des în weekenduri.

Peşti 19 februarie-20 martie

Cea mai bună modalitate de a transmite natura romantică a Peştilor este comparându-l cu un personaj dintr-un film de dragoste. Îţi place să fii prietena dulce care îşi ţine partenerul de mână, îl sărută şi cu care împarte totul. Cum să nu iubeşti tot ce face nativul Peşti!

Credit foto: pexels.comRecente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg