Ultimul obiectiv al zodiei tale pentru 2017

1 78059 original jpg jpeg

Dacă încă nu ţi-ai îndeplinit toate planurile pentru acest an, mai ai doar două luni la dispoziţie să faci acest lucru. În funcţie de semnul astral în care te-ai născut, există un ultim obiectiv pe care e necesar să îl atingi.

Berbec

Ai nevoie de o ultimă aventură pe acest an, care să te energizeze şi să îţi deschidă noi orizonturi. Nu e neapărat să fie ceva grandios, însă trebuie să se potrivească exact cu sufletul tău. Foloseşte această oportunitate pentru a evada din cotidian şi de a descoperi frumuseţile lumii.

Taur

Înainte de finalul anului, trebuie să laşi în urmă toate lucrurile care îţi stârnesc amintiri triste şi îţi dau o energie negativă, plus acele lucruri pe care simţi că nu le poţi controla. Chiar dacă ţi se pare greu să accepţi adevărul, această despărţire îţi va face foarte bine pe viitor.

Gemeni

Priveşte în interiorul tău şi lasă să iasă la iveală cele mai frumoase virtuţi ale tale. Cu siguranţă ai o mulţime de calităţi pe care le-ai ţinut ascunse fie de teamă, fie din motive de nesiguranţă. Ai putea să îţi găseşti o nouă pasiune care să te atragă şi să îi facă pe ceilalţi să te aprecieze.

Rac

Eşti o persoană care se ataşează cu uşurinţă, însă de cele mai multe ori ai avut de suferit. Prin urmare, scopul tău este detaşarea de oamenii care nu merită şi de lucrurile care te-au rănit în trecut. Învaţă să trăieşti singură o perioadă, căci anul următor îţi va aduce numai surprize.

Leu

Înainte ca anul 2017 să se termine, învaţă să acorzi mai multă atenţie persoanelor din jurul tău, fie că e vorba de familie şi rude, fie că e vorba de persoana iubită. Încearcă să petreci mai mult timp cu aceştia, să îi asculţi mai des şi să afli nevoile lor. Au lucruri preţioase de oferit.

Fecioară

Încearcă să scapi de traumele şi fricile pe care le ai. Eşti o persoană destul de sensibilă, care se lasă afectată de lucruri mărunte. Unele dintre ele îţi pot crea psihoze. Nu poţi trece în anul următor dacă nu devii mai curajoasă şi mai stăpână pe situaţie.

Balanţă

E nevoie să spui lucrurilor pe nume odată pentru totdeauna. Nu încerca să te ascunzi după deget de teama faptului că îi vei răni pe ceilalţi. Dacă ai o părere, ar fi bine să ţi-o exprimi de la bun început, căci s-ar putea ca anul viitor să nu mai ai ocazia să te întâlneşti cu anumite persoane din viaţa ta.

Scorpion

Trebuie să laşi deoparte modul tău obsesiv de a controla totul şi egoismul exacerbat. Aceste defecte ţi-au afectat relaţiile cu cei din jur şi te-au determinat să fii dură şi plină de resentimente. Propune-ţi să devii un om mai bun, mai înţelept, care să dea dovadă de bunăvoinţă şi să îi ajute pe ceilalţi când au nevoie.

Săgetător

Renunţă la modul tău pasiv de a vedea viitorul şi încearcă să faci ceva mai multe pentru tine. Nu lăsa timpul să treacă în defavoarea ta. Apucă-te serios de treabă! Poate îţi vei găsi un job mai bun sau te vei muta într-o nouă locuinţă. E important să ai iniţiativă până la finalul anului şi să schimbi ceva în viaţa ta.

Capricorn

Obişnuieşte-te şi să pierzi. Ai câştigat cam tot anul graţie muncii şi ambiţiei tale. Ai dovedit calităţi extraordinare, însă acum e momentul să te relaxezi şi să faci ceva pe plan personal. Dacă nu te vei odihni, nu vei putea să începi în forţă anul următor.

Vărsător

Ultimul tău obiectiv vizează relaţiile cu ceilalţi. Trebuie să lucrezi la emoţiile tale şi să încerci să fii o persoană mai sociabilă, mai vorbăreaţă şi mai primitoare. Nu trebuie să te sperii de oameni noi şi nici să te ruşinezi, ci să îi priveşti de la egal la egal. Dacă îţi vei îmbunătăţi relaţiile, vei reuşi să te adaptezi mai bine.

Peşti

Nu îţi mai pune bariere! Trebuie să opreşti limitarea înainte ca noul an să înceapă. Poţi face foarte multe lucruri atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional, deoarece eşti o persoană talentată, inteligentă şi foarte muncitoare. Dai dovadă de creativitate şi viziuni diferite faţă de toţi ceilalţi.Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg