Un magnat din instrustria modei, acuzat că şi-a pus iubita să-i violeze doi dintre fii ca „să-i facă bărbaţi”

1 shutterstock 255701320 jpg jpeg

Fiii biologici ai lui Peter Nygard i-au adus acuzaţii grave tatălui lor. Magnatul ar fi agresat sexual zeci de femei timp de mai mulţi ani. Pe de altă parte, cei doi fii susţin că ar fi fost violaţi de iubita tatălui lor, care era un „lucrător sexual cunoscut”, pe vremea când erau adolescenţi. În afară de ei, Peter Nygard mai are cinci copii.

Potrivit Daily Mail, bărbatul în vârstă de 79 de ani a minţit despre abuzurile sexuale şi a încercat să-şi intimideze fiii pentru a nu mărturisi nimic. Astfel, Peter Nygard este acuzat de trafic de persoane în scopul exploatării sexuale şi de intimidare a victimelor.

Fiul cel mare a fost violat la vârsta de 15 ani, în anul 2004, în casa tatălui său din Bahamas, iar fiului cel mic i s-a întâmplat acelaşi lucru, în vara lui 2018, într-o altă reşedinţă de-a tatălui său. Femeia care i-ar fi violat a fost aceeaşi în ambele cazuri. Conform legislaţiei, în Canada vârsta majoratului este la 16 ani. 

Autorităţile au început investigaţiile referitoare la acuzaţiile de trafic de persoane în scop sexual. Reprezentanţii lui Peter Nygard resping afirmaţiile, catalogându-le drept false. În schimb, cei doi fii continuă procesul împotriva tatălui lor, sperând să le sprijine pe victime. 

„Sper că, indiferent dacă este vorba de acest proces sau de celelalte procese, va ieşi la suprafaţă un adevăr. Nimeni nu ar trebui să aibă parte de astfel de abuzuri”, a spus fiul mai mare.

„Curajul acestor doi tineri, care s-au prezentat pentru a depune mărturie împotriva tatălui lor, nu face decât să întărească ceea ce alte victime au dezvăluit deja", a precizat unul dintre consilierii băieţilor. Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg