Uranus retrograd aduce schimbări neaşteptate pentru zodii

1 76061 original jpg jpeg

Pe data de 3 august, Uranus se retrogradează până pe 1 ianuarie 2018. Acest fenomen aduce cu sine schimbări şi câteva probleme în plan emoţional, iar fiecare nativ este afectat diferit.

Ce semnifică fenomenul?

Uranus reprezintă libertatea, inovaţia şi schimbarea. Planeta are o orbită neobişnuită în comparaţie cu celelalte, de aceea este privită ca o planetă specială. Pe lângă energia pozitivă, Uranus este corelat şi cu traumele individuale sau întâmplările triste din trecut, care stârnesc anxietatea şi stresul, stări ce se vor amplifica pe parcursul retrogradării sale.

Cum sunt afectate zodiile?

Retrogradarea lui Uranus va afecta în special zodia Vărsătorului, pe care îl va forţa să îşi seteze priorităţile şi să lase în urmă amănuntele. În plus, nativul Vărsător va simţi o presiune enormă pe planul sentimental, ceea ce îl poate face să reacţioneze dur la anumite situaţii dificile. Celelalte zodii vor fi influenţate de energia puternică lui Uranus, astfel că se vor simţi mai irascibile, posesive şi pline de angoase.

Neaşteptatul se produce

În prima zi din retrogradarea lui Uranus, poţi avea parte de evenimente imprevizibile, care să îţi dea peste cap activitatea uzuală. Dacă acestea au impact negativ asupra ta, e important să îţi păstrezi calmul şi să nu reacţionezi brusc. În schimb, dacă ele nu au o semnificaţie deosebită pentru tine sau nu te afectează în mod direct, e bine să laşi lucrurile să îşi urmeze cursul firesc.

Schimbarea vine din interior

Uranus retrograd te determină să faci schimbări pe plan interior. Pe toată durata fenomenului, e posibil ca stările afective să fie distorsionate, să te simţi confuză, ca mai apoi să afli ce îţi doreşti cu adevărat. De asemenea, şi unele gusturi în materie de oameni se pot schimba, motiv pentru care îţi va fi greu să îţi găseşti un partener stabil. În următoarele 5 luni, Uranus va pune fiecare zodie la încercare, fie că e vorba de planul familiei, al carierei sau chiar de cel al sănătăţii.

Aminteşte-ţi de momentele importante

Din lipsa timpului, ai uitat să vorbeşti cu cineva drag sau să faci ceva pentru tine. Acum e momentul! Uranus te determină să redescoperi lucrurile simple şi motivele pentru care zâmbeşti. Încearcă să mai iei o pauză de la agitaţia cotodiană şi să petreci mai mult timp cu persoanele care îţi stârnesc bucurie.

Stări depresive accentuate

Dacă eşti predispusă la depresie, Uranus te poate afecta, dar totul ţine de cât de puternic este psihicul tău. Încearcă să nu te dai bătută la fiecare obstacol pe care îl întâlneşti şi aminteşte-ţi că eşti singura persoană care se poate motiva.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg