Vedete care au născut acasă. Pamela Anderson, printre cele mai curajoase celebrităţi

1 shutterstock 364804448 jpg jpeg

Naşterea naturală poate fi o provocare pentru multe femei, iar când vine vorba despre viitoarele mame din showbiz, ne putem aştepta la cele mai absurde pretenţii cu privire la condiţiile spitalului în care îşi vor aduce pe lume copilul. Există şi excepţii în rândul celebrităţilor! Aceste vedete au preferat să nască la domiciliu, în zona lor de confort, aşa cum se întâmpla odinioară.

În urmă cu sute de ani, naşterea acasă era o normalitate, însă odată cu trecerea anilor, femeile au preferat să nască la spital, alături de o echipă specializată. Deşi sunt cazuri extrem de rare şi astăzi unele femei aleg să nască acasă, iar doctorii recomandă acest tip de naştere, dacă sarcina este sănătoasă şi fără risc. Printre aceste cazuri deosebite se numără şi celebrităţile, care au ales să îşi aducă nou-născutul pe lume în confortul propriei locuinţe. Cine sunt aceste vedete curajoase? 

Hilary Duff: „A fost atât de minunat şi plin de satisfacţii‟

La cinci luni după ce Hilary Duff a născut-o pe fiica sa, Banks, actriţa a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip în care arată imagini din momentul naşterii în bazinul cu apă, aflat în casa ei: „Mă întreb de mult dacă să postez sau nu acest videoclip, deoarece este un moment extrem de personal. A fost atât de minunat şi plin de satisfacţii (şi şocant) încât, după ce am născut-o pe fetiţa mea, ne-a îmbrăţişat…pentru prima dată, în mintea mea îmi place să cred că a fost o treabă bună‟, a scris artista.

Alanis Morissette: „Practic, trebuia să fiu un mic soldat‟

Artista se poate mândri cu două naşteri la domiciliu. Prima experienţă s-a întâmplat la naşterea fiului său, Ever, chiar în ziua de Crăciun, din 2011: „Soţul meu a fost alături de minte tot timpul, eroul meu, restul a fost cu adevărat puterea lui Dumnezeu. Experienţa a depăşit durerea. Practic, trebuia să fiu un mic soldat şi să mă concentrez cu adevărat pe această nouă creatură frumoasă‟, a spus Morissette în timpul unui interviu pentru Today Show. În ceea ce priveşte a doua experienţă, naşterea fiicei sale Onyx, Morissette a declarat: „A fost terifiant, dar odată ce am auzit-o şi odată ce plâns m-am liniştit‟, potrivit People.

Citeşte şi: FOTO „Moda vaccinării”. Cum s-au îmbrăcat starurile când s-au imunizat anti-COVID

Cindy Crawford a născut alături de soţul ei

La fel ca şi Alanis Morissette şi Cindy Crawford a născut de două ori la domiciliu. Atât la naşterea fiului său Presley, cât şi la naşterea fiicei sale Kaia, Cindy a fost ajutată să nască de trei moaşe, iar soţul său, Rande Gerber, a fost alături de ea: „Nu i-am spus nimănui despre ultima experienţă, deoarece mulţi oameni sunt împotriva ideii naşterii la domiciliu şi îţi spun multe poveşti de groază. Chiar şi soţul meu a spus speriat De ce facem asta?‟, a explicat pe atunci Cindy.  

Gisele Bündchen nu a ţinut cont de sfaturi

În anul 2009, supermodelul Gisele Bündchen a decis să îşi aducă pe lume primul copil, pe Benjamin Brandy, în casa ei din Boston, în ciuda faptului că medicul său şi soţul ei ar fi avertizat-o că ar putea fi periculos pentru ea. Cu toate acestea, Gisele nu a ţinut cont de sfaturile lor. Ea a născut un copil sănătos şi a mai apelat la acest tip de naştere şi a doua oară, când a născut-o pe fiica sa, Vivian, trei ani mai târziu.

Citeşte şi: Cine sunt starurile cunoscute după al doilea nume. Incredibil cine rezonează mai bine cu prenumele Robyn decât cu cel de scenă!

Pamela Anderson, cea mai curajoasă vedetă

Vedeta filmului Baywatch, Pamela Anderson, i-a adus pe lume pe cei doi fii ai săi - Brandon (15 ani) şi Dylan (13 ani) acasă şi fără pastile pentru ameliorarea durerii: „Am născut acasă de două ori, totul natural, cu o moaşă şi cu nimic altceva‟, declara Pamela, în trecut, potrivit madeformums. Surse din anturajul ei au declarat că vedeta, în vârstă de 54 de ani, îşi doreşte să devină din nou mamă, însă de data aceasta dorinţa ei este să adopte un copil sau să apeleze la o mamă surograt: „Pam vrea să îşi întemeieze o nouă familie. Vorbeşte cu agenţiile de adopţie şi analizează procesul de surogare. În mod ideal, i-ar plăcea să fie mamă până la sfârşitul anului‟, a declarat sursa, potrivit Mirror.

Sursă foto: ShutterstockRecente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg