Vedete care au născut acasă. Pamela Anderson, printre cele mai curajoase celebrităţi

1 shutterstock 364804448 jpg jpeg

Naşterea naturală poate fi o provocare pentru multe femei, iar când vine vorba despre viitoarele mame din showbiz, ne putem aştepta la cele mai absurde pretenţii cu privire la condiţiile spitalului în care îşi vor aduce pe lume copilul. Există şi excepţii în rândul celebrităţilor! Aceste vedete au preferat să nască la domiciliu, în zona lor de confort, aşa cum se întâmpla odinioară.

În urmă cu sute de ani, naşterea acasă era o normalitate, însă odată cu trecerea anilor, femeile au preferat să nască la spital, alături de o echipă specializată. Deşi sunt cazuri extrem de rare şi astăzi unele femei aleg să nască acasă, iar doctorii recomandă acest tip de naştere, dacă sarcina este sănătoasă şi fără risc. Printre aceste cazuri deosebite se numără şi celebrităţile, care au ales să îşi aducă nou-născutul pe lume în confortul propriei locuinţe. Cine sunt aceste vedete curajoase? 

Hilary Duff: „A fost atât de minunat şi plin de satisfacţii‟

La cinci luni după ce Hilary Duff a născut-o pe fiica sa, Banks, actriţa a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip în care arată imagini din momentul naşterii în bazinul cu apă, aflat în casa ei: „Mă întreb de mult dacă să postez sau nu acest videoclip, deoarece este un moment extrem de personal. A fost atât de minunat şi plin de satisfacţii (şi şocant) încât, după ce am născut-o pe fetiţa mea, ne-a îmbrăţişat…pentru prima dată, în mintea mea îmi place să cred că a fost o treabă bună‟, a scris artista.

Alanis Morissette: „Practic, trebuia să fiu un mic soldat‟

Artista se poate mândri cu două naşteri la domiciliu. Prima experienţă s-a întâmplat la naşterea fiului său, Ever, chiar în ziua de Crăciun, din 2011: „Soţul meu a fost alături de minte tot timpul, eroul meu, restul a fost cu adevărat puterea lui Dumnezeu. Experienţa a depăşit durerea. Practic, trebuia să fiu un mic soldat şi să mă concentrez cu adevărat pe această nouă creatură frumoasă‟, a spus Morissette în timpul unui interviu pentru Today Show. În ceea ce priveşte a doua experienţă, naşterea fiicei sale Onyx, Morissette a declarat: „A fost terifiant, dar odată ce am auzit-o şi odată ce plâns m-am liniştit‟, potrivit People.

Citeşte şi: FOTO „Moda vaccinării”. Cum s-au îmbrăcat starurile când s-au imunizat anti-COVID

Cindy Crawford a născut alături de soţul ei

La fel ca şi Alanis Morissette şi Cindy Crawford a născut de două ori la domiciliu. Atât la naşterea fiului său Presley, cât şi la naşterea fiicei sale Kaia, Cindy a fost ajutată să nască de trei moaşe, iar soţul său, Rande Gerber, a fost alături de ea: „Nu i-am spus nimănui despre ultima experienţă, deoarece mulţi oameni sunt împotriva ideii naşterii la domiciliu şi îţi spun multe poveşti de groază. Chiar şi soţul meu a spus speriat De ce facem asta?‟, a explicat pe atunci Cindy.  

Gisele Bündchen nu a ţinut cont de sfaturi

În anul 2009, supermodelul Gisele Bündchen a decis să îşi aducă pe lume primul copil, pe Benjamin Brandy, în casa ei din Boston, în ciuda faptului că medicul său şi soţul ei ar fi avertizat-o că ar putea fi periculos pentru ea. Cu toate acestea, Gisele nu a ţinut cont de sfaturile lor. Ea a născut un copil sănătos şi a mai apelat la acest tip de naştere şi a doua oară, când a născut-o pe fiica sa, Vivian, trei ani mai târziu.

Citeşte şi: Cine sunt starurile cunoscute după al doilea nume. Incredibil cine rezonează mai bine cu prenumele Robyn decât cu cel de scenă!

Pamela Anderson, cea mai curajoasă vedetă

Vedeta filmului Baywatch, Pamela Anderson, i-a adus pe lume pe cei doi fii ai săi - Brandon (15 ani) şi Dylan (13 ani) acasă şi fără pastile pentru ameliorarea durerii: „Am născut acasă de două ori, totul natural, cu o moaşă şi cu nimic altceva‟, declara Pamela, în trecut, potrivit madeformums. Surse din anturajul ei au declarat că vedeta, în vârstă de 54 de ani, îşi doreşte să devină din nou mamă, însă de data aceasta dorinţa ei este să adopte un copil sau să apeleze la o mamă surograt: „Pam vrea să îşi întemeieze o nouă familie. Vorbeşte cu agenţiile de adopţie şi analizează procesul de surogare. În mod ideal, i-ar plăcea să fie mamă până la sfârşitul anului‟, a declarat sursa, potrivit Mirror.

Sursă foto: ShutterstockRecente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg