Veşti proaste pentru aceşti nativi! În 2022, Venus şi Marte retrograd le cresc riscul de a fi înşelaţi

1 shutterstock 345113972 jpg jpeg

În general, 2022 se pregăteşte să fie un an mai bun decât 2021 pe plan relaţional. Chiar dacă începem anul cu Venus, planeta iubirii, în mişcare retrogradă, Jupiter cel generos va compensa. Unul dintre cele mai mari evenimente astrologice ale anului este mutarea lui Jupiter în Peşti, alături de Venus, Marte şi Neptun. Aprilie 2022 va favoriza aprofundarea relaţiilor, dar şi aventurile amoroase.

Nativii în zodia Peşti vor avea un plus de noroc în dragoste în anul care vine. Au şansa să aibă parte de o relaţie de iubire armonioasă, cu şanse de materializare, în caz că acest lucru nu s-a petrecut încă. Cei născuţi în zodia Scorpion este posibil să aibă un an dificil în plan sentimental. Dacă sunt implicaţi într-o relaţie, sunt tentaţi să-şi schimbe statutul spre finalul primăverii sau al verii viitoare.

Nu va fi un an de care să ne temem, dar va trebui să învăţăm să dăm dovadă de mai multă răbdare cu noi şi cu partenerii. Planetele aflate în tranzit arată că unii nativi sunt mai expuşi riscului de a fi înşelaţi.

Unele evenimente astrologice indică faptul că trei semne zodiacale pot fi înşelate în 2022. Primul este chiar Venus retrograd care va fi cauza unui adevărat cutremur în viaţa amoroasă a unora, prin reapariţia unor foşti parteneri şi prin activarea unor relaţii din trecut. Spre finalul anului 2022, planeta Marte se va afla în mişcare retrogradă, ceea ce va avea un impact negativ asupra unora dintre nativi. Mulţi vor cădea pradă mâniei, agresivităţii şi resentimentelor, iar toate acestea vor lăsa loc pentru tentaţii exterioare relaţiilor lor rutinate.

Nativii în Berbec tind să-şi iasă din fire dacă nu primesc ceea ce oferă

Anul care vine va fi plin de provocări pentru tine. Pe plan amoros, întâmpini probleme cauzate de o aparentă răceală din partea ta. Adesea, te concentrezi prea mult pe treburile de la locul de muncă sau pentru schimbarea lumii din jurul tău pentru a oferi altcuiva o părticică din inima ta.

Citeşte şi: Cele 5 zodii care pur şi simplu au ghinion în amor. Eşti pe lista scurtă?

Când ai oferit cuiva dragostea ta şi te tratează prost, complet diferit faţă de ceea ce oferi şi de cum te aştepţi, n-ai cum să nu-ţi ieşi din fire. În loc să încerci să trădezi la rândul tău pentru a te răzbuna, fii înţelept, respiră profund şi încearcă să te linişteşti. Durerea va trece în timp.

Cei născuţi sub semnul Fecioarei trebuie să se pregătească moral şi pentru surprize neplăcute

Teoretic, ai tot ce-ţi trebuie pentru a te bucura de un an minunat. Cu toate acestea, există un mic risc ca orice relaţie în care te-ai afla în toamnă să meargă prost. Eşti de admirat pentru natura organizată, dar schimbările uriaşe şi surprizele neplăcute pe care le vei avea în ultimele luni ale lui 2022 îţi vor pune răbdarea la încercarea.

Citeşte şi: Zodiile care au noroc chior în dragoste. Nativii Rac se implică sută la sută în relaţii

Este posibil să apară tentaţia de a încălca încrederea persoanei iubite, dacă şi-a înşelat şi aceasta aşteptările. Oare vei opune rezistenţă în cazul în care noua ta aventură nu merge aşa cum îţi doreşti? 2022 va fi un an bun, dar trebuie să te pregăteşti şi pentru ce poate fi mai rău, doar pentru a nu fi luat prin surprindere.

Trădările nu-i afectează profund pe nativii în Balanţă

Priveşti cu teamă spre anul care vine, ca şi cum ţi-ai pune sare pe rană. Presimţi că va fi un an dificil. Există o probabilitate medie să fii înşelat, dar, dacă se va petrece acest lucru, nu va fi din vina ta. De asemenea, nu te va afecta atât de mult pe cât te-ai aştepta, încât să nu găseşti resorturile interioare pentru a-ţi reveni rapid.

Citeşte şi: Combinaţiile de zodii care nu se potrivesc în dragoste, indiferent de câte compromisuri se fac

Reacţia ta normală la un eveniment atât de dezechilibrant din punct de vedere emoţional este să te închizi în tine şi să arăţi o faţă fericită. Îndrăzneşte să-ţi exprimi sentimentele, altfel vor ieşi la iveală în mod zgomotos, când te aştepţi mai puţin.

FOTO: ShutterstockRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg