180.000 de abonaţi şi 640.000 de aprecieri. Cătălin Măruţă ţinteşte mai sus la un an de podcast

1 maruta copca useriu jpg jpeg

A ajuns în Top Trending cu 25 din cele 39 de episoade de postcast filmate, dar visează să ajungă la inimile mai multor pasionaţi de podcasturi. După un an de „Acasă la Măruţă‟ pe Youtube, cunoscutul prezentator de televiziune Cătălin Măruţă intră într-o nouă etapă în dezvoltare a acestui podcast.

108 ore filmate, 39 de episoade din care 25 în Top Trending, 32 de milioane de vizualizări, 640.000 de aprecieri, 30.000 de comentarii şi peste 180,000 de abonaţi. Sunt doar câteva din performanţele impresionante pe care le-a înregistrat podcastul „Acasă la Măruţă‟ pe Youtube, în primul an de la lansare.

Aniversare la cinematograf

Cătălin Măruţă a marcat aniversarea proiectului său cu o premieră inedită. El a pregătit un episod cu ultramaratonistul Tiberiu Uşeriu, filmat în Tăşuleasa, judeţul Bistriţa Năsăud, care a fost prezentat pe marele ecran, chiar la cinematograf, de pe data de 3 martie. Echipa de producţie, partenerii, sponsorii şi unii dintre interlocutorii lui Măruţă au urmărit la Cineplexx Băneasa un montaj special şi au sărbătorit împreună succesul podcastului. Pe Facebook, Instagram şi TikTok, conţinutul creat de Cătălin Măruţă a atras atenţia publicului, iar podcastul său a adunat peste 2 milioane de aprecieri.

„Urmează o nouă etapă în dezvoltarea acestui podcast‟

De-a lungul ultimelor 12 luni, Măruţă a adus în faţa publicului 39 de personalităţi printre care s-au numărat Laurenţiu Reghecampf, episod care s-a menţinut în Top Trending pe primul lor timp de 8 zile consecutive, Mihai Bendeac, Puya, Andreea Bălan sau Carmen Tănase. Într-un episod aparte al podcastului a avut-o invitată pe Andra in ipostaza de gazdă, iar invitata ei a fost Delia. Discuţia celor două artiste, dorită de mulţi, a înregistrat până acum 1,5 milioane de viualizări.

„A fost un an care mi-a adus enorme satisfacţii: succesul înregistrat de podcast mi-a alimentat entuziasmul şi pasiunea de a face interviuri. “Acasă la Măruţă” este un proiect de suflet şi le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să îl construiesc, filmare cu filmare, episod cu episod. Încerc să mă ridic în continuare la nivelul aşteptărilor publicului, urmează o nouă etapă în dezvoltarea acestui podcast‟, a declarat Cătălin Măruţă.Recente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg