3 secrete ale unui ten impecabil

1 73515 original jpg jpeg

Cine nu-şi doreşte un ten catifelat, cu o piele ca de bebeluş? Ca să obţii astfel de rezultate, nu trebuie decât să ţii cont de câteva sfaturi.

Mic dejun bazat pe fructe

Ca să ai un ten fără imperfecţiuni,este indicat să consumi fructe proaspete în fiecare dimineaţă. Cele mai bune sunt cele bogate în Vitamina C,precum caisele,citricele şi merele. Vitamina C produce colagen,element care dă fermitate şi rezistenţă pielii.

Totodată,poţi bea în fiecare dimineaţă un pahar de suc din fructe,fiindcă este bogat în antioxidanţi. O cană cu suc de mere catifelează pielea,în timp ce sucul de piersici previne apariţia ridurilor.

Nicio zi fără vitamina A

Ca să se păstreze tânăr,tenul tău are are nevoie de Vitamina A,un antioxidant care-l protejează de radicalii liberi. De asemenea,are nevoie de zinc,căci are efect cicatrizant,de acizi Omega 3,care dau elasticitate pielii şi de seleniu (previne îmbătrânirea).

O bogată sursă de Vitamina A sunt ouăle,produsele lactate nedegresate,morcovii şi portocalele. Seleniul îl găseşti în ciuperci,cereale,acizii graşi în peştele gras,iar zincul în carne roşie şi în nuci.

Multă apă

Apa este un ajutor de nepreţuit pentru toate femeile care vor să aibă un ten perfect. Bând apă,hidratezi tenul şi elimini toxinele.

Astfel,vei avea o piele delicată şi întinsă. De asemenea,este o modalitate de prevenţie a apariţia ridurilor. Este indicat să bei un pahar de apă la 20 de minute.