4 greşeli de machiaj care te pot face să pari mai în vârstă

1 66578 original jpg jpeg

Uneori, câteva greşeli simple de machiaj te pot face să pari mai bătrână decât eşti în realitate. În acest articol vei afla care sunt cele mai frecvente gafe şi cum pot fi ele corectate. Nu-ţi face griji, paşii sunt foarte simpli!

Iată care sunt greşelile pe care le faci!

Sari peste fondul de ten

Ai putea crede că mai mult machiaj te poate face să pari mai bătrână,însă asta este complet greşit. Este drept că un fond de ten aplicat greşit este mai rău decât dacă sari complet peste el,dar cel mai bine ar fi să înveţi să îl aplici corect,spune make-up artisttul Melissa Silver de la Maybelline New York. Fără acesta,tonul pielii este tern în anumite locuri,strălucitor în altele (acolo unde ai plicat anticearcăn),şi vizibil roşiatic în altele. 

Pentru pielea uscată,aplică un fond de ten lichid sau o cremă hidratantă colorată şi întinde-o uniform cu ajutorul unui burete uşor umed.

Vrei un machiaj mult prea natural

Chiar şi cea mai frumoasă piele are nevoie de fond de ten pentru a uniformiza tonul tenului şi a netezi pielea. În plus,faţa ta va avea un aspect impecabil,radiant.

Pentru a găsi cea mai bună culoare pentru pielea ta,trebuie să testezi produsul pe obraz,aproape de linia maxilarului.  Dacă ai dubii cu privire la ce ton să alegi,ia un produs care este uşor mai închis la culoare decât pielea ta. Aşa vei evita să arăţi ca şi când te-ai fi dat cu var. 

Aplicarea incorectă a blush-ului

O greşeală frecventă de machiaj:aplici blush-ul incorect,dând un efect de cerc roşiatic pe obraz.  Aplicat corect,fardul de obrazar trebui să arate ca un fard de obraz. Aşa că,în loc să te concentrezi pe punerea în evidenţă a obrajilor,întinde blush-ul cu o perie de-a lungul pomeţilor,folosind centrul ochiului ca punct de pornire. Dacă îl întinzi în sus,creezi impresia că şi faţa este trasă în sus.

Alegerea blush-ului în culoarea greşită

Atunci când blushul nu este armonios cu culoarea buzelor,poate părea aspru. Alege culori care sunt moi şi naturale,oferind obrajilor o strălucire proaspătă. Femeilor cu pielea deschisă la culoare li se potrivesc cel mai bine nuanţele de roz şi piersică. Roz şi piersică funcţionează bine şi pe tonuri de piele medii,în timp ce coral,orange,fructe de pădure şi un bronz bogat completează bine un ten închis la culoare.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg