4 greşeli de machiaj care te pot face să pari mai în vârstă

1 66578 original jpg jpeg

Uneori, câteva greşeli simple de machiaj te pot face să pari mai bătrână decât eşti în realitate. În acest articol vei afla care sunt cele mai frecvente gafe şi cum pot fi ele corectate. Nu-ţi face griji, paşii sunt foarte simpli!

Iată care sunt greşelile pe care le faci!

Sari peste fondul de ten

Ai putea crede că mai mult machiaj te poate face să pari mai bătrână,însă asta este complet greşit. Este drept că un fond de ten aplicat greşit este mai rău decât dacă sari complet peste el,dar cel mai bine ar fi să înveţi să îl aplici corect,spune make-up artisttul Melissa Silver de la Maybelline New York. Fără acesta,tonul pielii este tern în anumite locuri,strălucitor în altele (acolo unde ai plicat anticearcăn),şi vizibil roşiatic în altele. 

Pentru pielea uscată,aplică un fond de ten lichid sau o cremă hidratantă colorată şi întinde-o uniform cu ajutorul unui burete uşor umed.

Vrei un machiaj mult prea natural

Chiar şi cea mai frumoasă piele are nevoie de fond de ten pentru a uniformiza tonul tenului şi a netezi pielea. În plus,faţa ta va avea un aspect impecabil,radiant.

Pentru a găsi cea mai bună culoare pentru pielea ta,trebuie să testezi produsul pe obraz,aproape de linia maxilarului.  Dacă ai dubii cu privire la ce ton să alegi,ia un produs care este uşor mai închis la culoare decât pielea ta. Aşa vei evita să arăţi ca şi când te-ai fi dat cu var. 

Aplicarea incorectă a blush-ului

O greşeală frecventă de machiaj:aplici blush-ul incorect,dând un efect de cerc roşiatic pe obraz.  Aplicat corect,fardul de obrazar trebui să arate ca un fard de obraz. Aşa că,în loc să te concentrezi pe punerea în evidenţă a obrajilor,întinde blush-ul cu o perie de-a lungul pomeţilor,folosind centrul ochiului ca punct de pornire. Dacă îl întinzi în sus,creezi impresia că şi faţa este trasă în sus.

Alegerea blush-ului în culoarea greşită

Atunci când blushul nu este armonios cu culoarea buzelor,poate părea aspru. Alege culori care sunt moi şi naturale,oferind obrajilor o strălucire proaspătă. Femeilor cu pielea deschisă la culoare li se potrivesc cel mai bine nuanţele de roz şi piersică. Roz şi piersică funcţionează bine şi pe tonuri de piele medii,în timp ce coral,orange,fructe de pădure şi un bronz bogat completează bine un ten închis la culoare.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg