4 ingrediente necesare în rutina de îngrijire a pielii

1 78671 original jpg png

Dacă şi tu eşti una dintre multele femei care preferă să îşi facă propriile măşti faciale cu iaurt, miere, avocado şi banană, ar trebui să ştii următorul lucru. Există o listă cu 4 ingrediente, despre care se spune că nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a pielii.

Mierea şi iaurtul sunt ingrediente clasice într-o mască facială, dar a venit timpul să mai folosim şi altceva în rutina de îngrijire, care pot fi foarte uşor combinate.

Camu camu

Camu camu este un fruct cu multiple proprietăţi şi are cea mai mare concentraţie de vitamina C dintre toate fructele – de 60 de ori mai multe decât portocala, vitamine, minerale şi antioxidanţi ca acidul elagic, care are proprietăţi antioxidante şi care luptă împotriva daunelor produse de radicalii liberi. Adaugă fructul camu camu (pudră) în rutina de îngrijire a pielii.

Ulei de baobab

Baobabul, cunoscut şi sub denumirea de ”copacul vieţii” – trăieşte 500 de ani. Uleiul de baobab este o sursă nogată de substanţe nutritive esenţiale pentru piele: vitamine (A, E şi F), minerale, antioxidanţi şi acizi graşi Omega-3, Omega-6 şi Omega-9. Acest ulei este absorbit rapid de tegument, nu blochează porii şi nici nu lasă un aspect de ten gras.

Spirulina

Spirulina este ingredientul care nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a pielii. datorită proprietăţilor antioxidante şi antiinflamatoare, spirulina luptă împotriva radicalilor liberi (ei sunt cei care accelerează procesul de îmbătrânire). În plus, spirulina stimulează regenerarea celulară şi previne acneea.

Maca

Maca sau ”ginseng andin” este o plantă bogată în proteine, ea fiind folosită şi în rutina de îngrijirii a pielii, unghiilor şi părului, dar şi în remedii naturale. Studiile recente au arătat că maca are capacitatea de-a stimula producţia de colagen.

Toate aceste ingrediente pot fi incluse în măşti faciale naturale. În funcţie de problema dermatologică pe care o ai sau pe care vrei să o previi, include-le în rutina ta de îngrijire a pielii.Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg