4 paşi pentru un bronz sănătos

1 69482 original jpg jpeg

Orele lungi petrecute în bătaia razelor soarelui pot avea consecinţe negative asupra organismului. Dacă totuşi îţi doreşti să obţii un bronz frumos şi sănătos, ţine cont de câteva sfaturi.

 Orele de expunere la soare 

În timpul amiezii este interzis să stai la soare deoarece radiaţiile solare sunt foarte puternice. Orele ideale sunt dimineaţa,până în ora 11.00 şi după-amiază,începând cu ora 16.00,recomandă specialiştii Cosmetic Plant.

Protecţie potrivită pentru fiecare tip de piele

Produsele cosmetice destinate protecţiei solare sunt concepute pentru fiecare tip de piele. În funcţie de culoarea pielii,poţi alege protecţia potrivită. Aşadar,dacă ai pielea albă,părul roşcat,ochii albaştri şi mulţi pistrui şi nu te bronzezi niciodată foloseşte un produs cu factor de protecţie SPF 50.

Citeşte şi:

Trucuri pentru un bronz de lungă durată

Cum îţi protejezi părul de razele soarelui

În cazul în care ai pielea deschisă la culoare,ochii căprui,părul blond sau roşcat,pistrui,te arzi des şi abia se colorează pielea după expunerea la soare,foloseşte o cremă cu protecţie SPF 30 şi 50.

Dacă te numeri printre persoanele care au pielea de culoare deschisp spre închisă,păr şaten,ochi căprui,care se ard uneori,dar care se şi bronzează,atunci poţi să aplici o cremă cu factor de protecţie SPF 20,25 şi 30.

Persoanele cu pielea închisă la culoare,brunete,cu ochii închişi,care nu se ard niciodată şi se bronzează mereu pot folosi produse cu protecţie solară SPF 6,10,15 şi 20.

Dacă ai pielea închisă intens sau neagră,nu te arzi niciodată şi te bronzezi mereu,foloseşte produse cu SPF 6 şi 10.

Potrivit specialiştilor Cosmetic Plant,aplicarea produselor cu SPF nu împiedică bronzarea,ci doar protejează pielea de arsuri. De asemenea,în primele 3 zile de stat la soare se recomandă folosirea unei creme cu un factor de protecţie mai ridicat.

Aplicarea corectă a emulsiilor

Emulsiile trebuie aplicate uniform pe tot corpul,cu 15 minute înaintea expunerii la soare. În plus,reaplicarea trebuie făcută frecvent,în special după fiecare ieşire din apă.

Crema de după plajă

În timpul expunerii la soare pielea se deshidratează. De aceea,foloseşte o cremă specială hidratantă care poate calma şi eventualele iritaţii.Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!