4 tendinţe de machiaj potrivite pentru festivalurile muzicale

1 75995 original jpg jpeg

Febra festivalelor muzicale este în toi! Electric Castle tocmai s-a terminat, iar agitaţia pregătirilor pentru Untold şi Summer Well a început. Dacă eşti în pană de idei cu privire la machiajul ideal pentru concertele în aer liber, Andreea Haş, make-up artist BottegaVerde.ro îţi vine în ajutor!

Iată top 4 tendinţe de machiaj pe care trebuie să le adopţi dacă urmează să participi la un astfel de festival şi îţi doreşti să fii în centrul atenţiei!

Ochi sclipitori

Pentru un look glamour, apelează la nuanţele metalice, cum ar fi de bronz şi aurii, care arată spectaculos pe un fundal de ten mediu. Alege umbra intensă - fard de pleoape umed/uscat cu ulei de jojoba şi vitamina E - bej sau My color - fard de pleoape cu acid hialuronic şi pulbere de perle de apă dulce – gri. Este o pulbere foarte fină cu o culoare intensă. Textura cremoasă şi fină, care este foarte uşor de aplicat, nu încarcă pleoapele. Perfectă pentru a transforma machiajul în ceva de efect, iar privirea ta într-una profundă şi strălucitoare. Fiecare nuanţă poate fi aplicată pe pleoapă cu degetul sau cu o periuţă pufoasă!

1 glitter eyes jpg jpeg

„Pentru machiajul de festival alege pleoapele sclipitoare, dar nu exagera. Sunt jucăuşe şi îndrăzneţe, accentuând privirea şi oferindu-i un aer seducător. În cantitatea potrivită, acest machiaj poate fi purtat şi la concertele din timpul zilei” , spune Andreea Haş, make-up artist bottegaverde.ro

Look de prinţesă

Culorile care trebuie folosite dacă îţi doreşti să adopţi un look cuminţel, de prinţesă, sunt roz pal sau verde. Încearcă My color – fard de peoaple cu vitaminele A şi E şi coenzima Q10 – roz sau My color - fard de pleoape cu vitaminele A şi E şi coenzima Q10 verde - pulbere pigmentată cu acţiune iluminatoare. Textura inovatoare, moale, confortabilă şi uşor de aplicat, chiar şi cu degetele, permite un make-up rapid şi o culoare sublimă, ce rămână intactă pentru mult timp.

printesa jpg jpeg

„Pentru un look complet, optează pentru un ruj pal, în nuanţe de crem sau roz şi apelează la ajutorul unui balsam de buze cu unt de mango şi ceramide din floarea soarelui, care conţine şi factor de protecţie solară, special pentru a-ţi proteja buzele de razele toride ale soarelui” , declară Andreea Haş.

Smokey-eyes

smokey eyes jpg jpeg

Un smokey eyes realizat cu un fard de pleoape gri grafit strălucitor, va arăta minunat indiferent de culoarea ochilor tăi. Pulberea gri este foarte pigmentată şi are acţiune iluminatoare. Textura inovatoare, moale, confortabilă şi uşor de aplicat, chiar şi cu degetele, permite un make-up rapid şi o culoare ce rămâne intactă pentru mult timp.

Buze în culori stridente

La aceste festivaluri te poţi juca oricât îţi doreşti cu imaginaţia şi poţi purta orice! Dacă nu îţi place foarte mult să te machiezi, dar vrei totuşi să ieşi în evidenţă, optează pentru machiajul buzele! Acest sezon sunt în mari tendinţe buzele în culori tari, ţipătoare!

ruijuri png png

Dacă îţi doreşti să afişezi un look trendy la festivalurile la care urmează să participi, optează pentru un make-up în tendinţe şi alege cu atenţie cosmeticele pe care le foloseşti. Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat produse speciale pentru îngrijirea tenului, care ajută la refacerea pielii expusă factorilor nocivi de mediu!