5 greşeli de make-up de evitat în ziua nunţii

1 68783 original jpg jpeg

Cele mai multe domnişoare visează la ziua nunţii în cele mai mici detalii, însă de cele mai multe ori scapă din vedere un lucru: ideea de a se simţi bine în pielea lor.

Nu încerca să fii „Super-Mireasă”

Nunta nu înseamnă doar flori,rochie,mărturii şi lampioane. Este foarte imporant şă ai un machiaj de calitate care să-ţi sublinieze trăsăturile feminine şi să nu te transforme într-o păpuşă de plastic.

„Face parte din munca mea faptul de a nu strica ceea ce Dumnezeu a lăsat. De aceea în şedinţele de make-up pentru mireasa prefer să discut deschis cu clientele că este mult mai important să aibă parte de momente memorabile,decât de amintiri neplăcute. Deşi unele sunt reticente la început din cauză că nu le aplic straturi groase de machiaj,la final sunt mulţumite când privesc în oglindă rezultatul. Produsele cosmetice pe care le folosesc sunt profesionale,cele mai bune din acest domeniu şi experienţa mă ajută enorm în munca mea!”adăugă Katiuşa Popovici-make-up artist.

De asemenea,chiar dacă este în vogă un anumit tip de machiaj  aşa cum mireasă în devenire a văzut şi i-a plăcut într-o revistă,aceasta trebuie să ia în calcul dacă i se potriveşte personalităţii ei sau nu.

În plus,chiar dacă ziua nunţii înseamnă mult alb,nu se recomandă a adopta obsesiv această tendinţă şi în machiaj,în special dacă viitoarea mireasă are tenul alb.

Dacă alegi să te machiezi acasă,programează şedinţa de make-up când încă afară este lumina naturală.

Un sfat de luat în calcul,deoarece lumina fluorescentă a neoanelor distorsionează percepţia culorilor,iar în final rezultatele se vor vedea în fotografiile de nuntă.

O lumină naturală,caldă,încadrează mult mai bine trăsăturile evidenţiate prin machiaj faţă de lumină artificială,care în plus face să lucească acea zonă T,deloc estetică,în care sebumul iese la suprafaţă sub efectul căldurii.

Extra dark Smokey-eyes

Katiuşa Popovici  nu recomandă aplicarea unor  nuanţe închise la ochi care întunecă privirea.  Chiar dacă viitoarea mireasă obişnuieşte să îşi machieze dramatic ochii,evenimentul nunţii este ceva cu totul deosebit,strălucitor şi plin de lumină. Machiajul miresei secolului XXI este unul discret,ccentul cade pe genele lungi şi întoarse şi pe buze pline,voluptoase.

Un alt aspect de luat în calcul,dacă accesoriile sunt bogate în strasuri şi pietre de diferite culori,machiajul ar trebui să fie unul simplu,care să nu încarce parte superioară a bustului. Accentul fie cade pe machiaj,fie pe accesorii.

Este absolut în regulă să ştii ceea ce vrei,dar nu deveni obsedată de control

Este de înţeles că oboseala şi emoţiile adunate generează stări de tensiune,însă cel mai important este să ţii situaţia sub control în mod elegant. Evident,nimeni nu doreşte să supere mireasa,dar o a doua părere din exterior ajuta de cele mai multe ori.  Poate că nuanţă de blush pe care o foloseai constant de cel puţin 5 ani  nu se potriveşte cu tonurile de culoare folosite în machiajul profesional.

Graba strica treaba

O şedinţă de machiaj profesională durează în medie aproximativ  60-90 de min,de aceea este recomandată alocarea unei perioade suficiente de timp pentru un machiaj fabulos şi care să te facă să te simţi specială în ziua nunţii.

Discuţia dinaintea începerii machiajului,pregătirea tenului,aplicarea machiajului,corectarea eventualelor greşeli,ajustarea acestuia,dar fi fixarea,sunt printre alţi paşi cei mai importanţi în realizarea unui machiaj reuşit.

„Prefer să acord atenţie fiecărei  cliente,fie că suntem la prima sau la a doua colaborare.  Fiecare femeie este unică în felul ei,de aceea trebuie să aleg produsele specifice fiecărui tip de ten,fiecărei nuanţe de ten,a trăsăturilor definitorii,per total planul de bătaie se pune la punct la şedinţa de probă. Însă cum evenimente neprevăzute pot să apară,cum ar fi un herpes,un coş,cearcăne,toate acestea trebuie să aibă o rezolvare rapidă”,explica Katiuşa.

Înlătură toate elementele care te-ar putea distrage şi ţi-ar putea crea o stare de disconfort  şi pregăteşte-te pentru cea mai lungă cursă  a vieţii cu o imagine impecabilă. 

În concluzie,machiajul din ziua nunţii trebuie să te reprezinte şi să nu denatureze imaginea cu care invitaţii sunt obişnuiţi. Un make-up profesional te va ajuta să radiezi de frumuseţe şi strălucire,din cap până în picioare şi din zi până în noapte. Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg