5 produse cosmetice esenţiale pentru colecţia ta

1 femeie care se machiaza jpg jpeg

Lipsa timpului reprezintă o problemă majoră pe care fiecare femeie o înfruntă zilnic. Fie că se datorează unui serviciu solicitant sau îngrijirii unei familii, devine din ce în ce mai complicat să jonglezi cu numeroasele sarcini pe care trebuie să le îndeplineşti. Din acest motiv, dorinţele şi plăcerile personale încep să treacă pe locul secund.

În acest caz, produsele cosmetice încep să-şi piardă din farmec, deoarece însemnătatea lor scade în comparaţie cu alte obiecte utile pentru casă şi familie. Cu toate acestea, ideea că sunt necesare multe cosmetice şi câteva ore pentru ca o femeie să fie aranjată este eronată. De cele mai multe ori, flerul şi caracterul personal primează.

Cu alte cuvinte, prin intermediul unor elemente potrivite şi puţină creativitate, vei avea un aspect plăcut şi gata de impresionat într-un timp relativ scurt. Pentru acest motiv, am pus la punct cinci produse care vor scoate în evidenţă frumuseţea trăsăturilor tale.

1. Parfumul

Rezultatul unor combinaţii de arome şi esenţe, parfumul poate fi caracterizat prin volatilitate, putere şi plăcere. Un companion ce completează orice ţinută, acest produs poate fi utilizat în momentul preferat al zilei. Dacă pasiunea o cere, ai ocazia să construieşti o întreagă colecţie compusă din parfumuri de dama potrivite pentru fiecare anotimp, ocazie sau dispoziţie.

În ceea ce priveşte procesul de alegere, poţi lua în considerare următoarele sfaturi:

  • Testează întotdeauna parfumul pe încheietura mâinii;
  • Pulverizează o cantitate redusă direct pe suprafaţa pielii şi aşteaptă câteva minute;
  • Ţine cont că pH-ul pielii noastre influenţează persistenţa şi puterea.

2. Crema colorantă pentru ten

Crema colorantă constituie alternativa ideală când vine vorba despre uniformizarea tenului, întrucât oferă o paletă considerabilă de beneficii, faţă de popularul fond de ten. În primul rând, te ajută să economiseşti timp preţios dimineaţa, deoarece se aplică cu uşurinţă, folosind doar degetele, mulţumită consistenţei lejere. În plus, vine la pachet cu ingrediente hidratante şi pigmenţi puternici, care au puterea de a diminua imperfecţiunile.

3. Anticearcăn

Disponibil în variante adecvate pentru fiecare tip de ten, anticearcănul se încadrează pe un loc fruntaş când vine vorba de realizarea unui machiaj natural. Întrucât îndeplineşte rolul clar de camuflare a cearcănelor, a urmelor lăsate de acnee sau a coşurilor, concealer-ul netezeşte pielea şi îi oferă un aspect final luminos, fără a încărca tenul. În plus, acesta nu scoate în evidenţă liniile fine sau de expresie.

4. Mascara

În lipsa fardurilor de pleoape, poţi pune în continuare accentul pe zona ochilor, prin alegerea unei mascara care defineşte, alungeşte şi oferă volum genelor. Un produs capabil să contureze pe deplin privirea, rimelul se aplică pornind de la bază spre lungime, prin mişcări de zig-zag. În funcţie de preferinţe, poţi aplica două sau trei straturi de produs.

5. Balsamul de buze

Când nu ai timp să aplici nuanţa preferată de roşu pe buze, un balsam hidratant te poate scoate din încurcătură datorită efectului său luminos. În plus, balsamul se poate transforma într-un produs multifuncţional:

  • De sine stătător, pentru colorarea delicată a buzelor.
  • Pe post de fard cremos pentru obraz.
  • Fard pentru pleoape, aducând un plus de culoare.

Aşadar, pentru realizarea unui machiaj subtil şi natural ai nevoie de câteva instrumente bine alese, în acord cu preferinţele şi nevoile tenului tău. Indiferent de timpul pe care îl ai la dispoziţie în fiecare dimineaţă, alocă cinci minute dedicate bunăstării personale.

Sursa foto: pexels.comRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg