5 trucuri de frumuseţe care merită adoptate de la franţuzoaice

1 72019 original jpg jpeg

Păr ciufulit, piele fără cusur, gene foarte lungi – toate aceste caracteristici ne vin în minte atunci când ne imaginăm femeia franceză modernă. Cum reuşesc ele să-şi păstreze frumuseşea fără prea mult efort? Se pare că respectă cu sfinţenie aceste secrete!

Au mereu grijă de piele

Franţuzoaicele au un ritual de îngrijire a tenului peste care nu sar niciodată. După ce îndepărtează la finalul zilei impurităţile de pe faţă,cu un lapte demachiant,cu vârfurile degetelor masează tenul,pentru a stimula circulaţia sângelului. Apoi,se clătesc cu apă rece şi folosesc o cremă hidratantă. Seara de searaă,cu scopul de a avea o pielecât mai catifelată,aplică pe ten capsule cu mangan şi cu seleniu.

Moderaţia,cuvântul-cheie

Nu contează doar ce pui pe piele,ci şi ce consumi,spun stiliştii francezi. Pe lângă măştile faciale aplicate regulat,franţuzoaicele sunt preocupate şi de ce mănâncă. Produsele organice nu lipsesc de pe masa lor. Totodată,ele nu sunt preocupate să evite alimentele cu un conţinut scăzut de grăsimi,ci pe cele cu foarte mult zahăr.

Îngrijire pentru păr

Femeile franceze se îngrijesc şi de podoaba capilară. După şamponare,ele îşi usucă natural părul şi abia a doua zi îl îndreaptă cu placa sau îl ondulează. Totodată,pentru ca şuviţele să fie sănătoase şi strălucitoare,au grijă ca lună de lună să ajungă la un coafor,pentru a tăia vârfurile despicate.  

Fără creion de ochi,dar cu buze roşii ca focul

Actriţele Brigitte Bardot şi Catherine Deneuve obişnuiau să-şi scoată în evidenţă ochii prin conturarea lor cu un dermatograf negru,dar femeile franceze nu folosesc cu adevărat creion de ochi,spun stiliştii. Ci,ele pun accentul pe buze,rujându-se cu roşu sau cărămiziu.

Pentru un ten luminos

Franţuzoaicele nu sunt admiratoarele pulberilor sau cremelor maronii pe pomeţi,căci aceste produse,aplicate,pot schimba sculptura feţei. Pentru un ten luminos,ele apelează la alt truc:aplică iluminator pe obraji şi pe arcul buzelor lui Cupidon.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg