5 trucuri pentru un machiaj de primăvară rapid şi uşor

1 68793 original jpg jpeg

Natural, romantic, proaspăt şi feminin - acestea sunt cuvintele care pot descrie cât mai bine un machiaj ideal de primăvară. La acestea se adaugă uşurinţa şi rapiditatea cu care realizăm machiajul, pentru că fiecare zi reprezintă o nouă întrecere cu timpul.

Iată câteva lucruri simple pentru a obţine un machiaj rapid şi uşor că o adiere de primăvară,evident în tendinţe.

Mai puţin make-up

Regulă de aur pentru primăvară această:Mai puţin înseamnă mai mult! ”Primăvara aceasta se poartă tenul strălucitor şi cât mai puţin încărcat. Efectul de ten strălucitor,luminos şi curat îl poţi obţine cu ajutorul produselor ce conţin particule luminoase pe care le întinzi uşor cu o pensula şi apoi îndepărtezi excesul. Foloseşte o cremă hidratantă,un fond de ten şi puţină pudră cu particule strălucitoare,care reflectă subtil lumina.”,explică Katiuşa Popovici,make-up artist.

Poţi folosi şi iluminatorul,pentru pomeţi şi pentru colţul intern al ochilor. Machiajul natural înseamnă puţin fard,de aceea tenul tău trebuie să arate impecabil. Fă-ţi un obicei din a aplică frecvent măşti de curăţare,hidratare,exfoliere şi tonifiere. Nu uită nici de demachierea zilnică şi de o hidratare corespunzătoare.

Bronz timpuriu

Pentru un aspect natural,dar vizibil îmbunătăţit,poţi folosi alături de blush,o pudră bronzantă cu o nuanţă puţin mai închisă decât cea a tenului tău. Porneşte dinspre tâmple,sub pomete şi sub linia maxilarului,pentru un efect uşor de contouring al feţei.

Eyeliner-ul – doză necesară de încredere

”Pentru o privire pătrunzătoare poţi înlocui fardul de ochi cu un eyeliner. În plus,este mult mai simplu şi mai rapid de aplicat decât să blenduiesti culorile de fard. Poţi desena o codiţă lungă gen cat-eyes,pentru a-ţi alungi ochii,o variantă chic şi potrivită pentru zi. După ce te vei obişnui cu mişcarea,îţi va lua doar câteva clipe până să termini. Deşi eyelinerul negru este cel mai des folosit,în primăvara aceasta poţi experimenta şi eyelinerul colorat,” adaugă Katiuşa Popovici.

Ochi pătrunzători

”Dacă vrei să obţii efectul de mărire al ochilor,alege nuanţe deschise de fard pentru ochi,iar în loc să mergi pe varianta clasică de smokey eyes,care oricum nu e potrivită pentru zi,alege o nuanţă maro şi mascara pentru volum. Foloseşte farduri foarte puţin sidefate,care să confere privirii tale un strop de culoare”,completează Katiuşa Popovici.

Investeşte într-un exfoliant de buze,pentru că cel de corp este prea abraziv pentru o parte a corpului atât de sensibilă. Ai grijă că cel puţin o dată pe săptămână să aplici scrub-ul pe buze şi să masezi uşor,iar apoi să foloseşti un balsam de buze hidratant.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg