6 alimente care îţi afectează tenul

1 67458 original jpg jpeg

Ceea ce mănânci are un impact enorm asupra tenului tău, iar rezultatele negative sunt vizibile mult timp, de aceea trebuie să ai grijă să elimini din dieta ta o serie de alimente care te împiedică să ai o piele perfectă.

Vechea zicală,"eşti ceea ce mănânci",este valabilă pentrusănătatea taşii,se pare,şi pentru pielea ta. Nu te mira că ai probleme cu tenul,dacă regimul tău alimentar este bazat pe carbohidraţi,zaharuri şi acizi graşi. Alimentele rele au un efect la fel de dăunător ca şi fumatul.

Bomboanele

În cultura noastră,bomboane mâncate în adolescenţă sunt sinonime cu acneea. În plus,zahărul afectează colagenul şi elastina,proteinele care păstrează pielea suplă,catifelată şi elastică. 

Cerealele "sănătoase"

Nu lăsa ambalajul să te înşele. În timp ce cereale integrale au,în general,un indice glicemic mai mic,comparativ cu cele de culoare albă,multe cereale "sănătoase" sunt de multe ori extrem de rafinate şi pline de zahăr adăugat. Iar asta înseamnă că acestea pot creşte nivelul de glucoză,care va favoriza apariţia ridurilor.

Laptele

Poate fi bun pentru organism,dar pentru pielea ta? Drept e că nu mai prezintă atâtea beneficii,ba din contra. Mai ales cel degresat. Laptele poate fi plin de hormoni de creştere şi factori de creştere care rămân activ biologic chiar şi după pasteurizare. Studiile arată că aceştia pot afecta insulina şi provoca inflamaţii. Laptele organic poate fi o alternativă bună,deoarece conţine hormoni naturali în loc de cei adăugaţi.

Chipsurile

Bogate în carbohidraţi rafinaţi,acestea cresc nivelul stresului şi al colagenului oxidativ-dăunător. Carbohidraţii rafinaţi sunt principalul vinovat pentru creşterea cazurilor de acnee la adulţi.

Agavele

Cunoscut ca o alternativă sănătoasă a zahărului,siropul de agave este realizat din mai multe specii de plante şi are de multe ori o cantitate prea mare de sirop de fructoză de porumb. Fructoza este metabolizată de ficat,caz în care se transformă nu numai în grăsime,ci duce şi la scăderea colagenului.

Margarina

Deşi grăsimile sunt esenţiale pentru menţinerea supleţii pielii,trebuie să ştii că nu toate sunt benefice. Astfel,grăsimile din margarină pot fi extrem de dăunătoare. Un studiu publicat în Jurnalul Colegiului American de Nutriţie arată că aportul mai mare de margarină a fost asociat cu creşterea numărului de riduri pe faţă. Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg