7 sfaturi pentru buze atrăgătoare

1 70787 original jpg jpeg

Oricine îşi doreşte buze cu mai mult volum. Sau poate o culoare mai intensă! Dar una strălucitoare? Pentru a avea buze seducătoare, acestea trebuie să fie mai întâi sănătoase. Iată cum.

1. Buzele trebuie şi ele exfoliate

Exfolierea este cheia buzelor moi şi sănătoase. În plus,dacă buzele sunt hidratate,rujul rezistă mai mult şi are o culoare mai intensă şi strălucitoare. Pentru îndepărtarea celulelor moarte poţi folosi o periuţă de dinţi. Din motive de igienă,este indicat să ai o altă periuţă decât cea pe care o foloseşti pentru a te spăla pe dinţi.2. Hidratarea este foarte importantă

Ori de câte ori ai impresia că te strânge pielea,foloseşte un balsam de buze. Acesta trebuie să fie bogat în substanţe emoliente precum ceara de albine,glicerina sau vitaminele C şi E. Astfel,vei avea buzele netede şi catifelate,indiferent de sezon.

Există mai multe tipuri de ruj:hidratante,rezistente la transfer,lucioase,sidefate şi altele. În timp ce rujurile cu nuanţe mate tind să aibă un pigment puternic,dar puţine ingrediente hidratante,ceea ce-l face să dureze mai mult timp,cele lucioase sunt mult mai hrănitoare. Aşadar,pentru a asigura buzelor tale necesarul de hidratare şi de hrănire,este bine să alternezi rujurile.

Una dintre problemele majore cu care se confruntă pielea ta o dată cu înaintarea în vârstă sunt ridurile. Îngrijirea zilnica a buzelor este cheia succesului. Există rujuri speciale ce conţin substanţe active ce ajută la prevenirea şi tratarea ridurilor. Poţi folosi şi creme antirid pe care să le aplici şi pe buze.

Pentru un contur de invidiat,trasează o linie fină cu ajutorul unui creion de buze într-o nuanţă mai închisă decât cea a rujului,uşor în afara conturului natural al buzelor. Te poţi ajuta de o pensulă pentru a estompa culoarea prea puternică.

Buzele nu conţin suficientă melanină pentru a se putea apăra în mod natural de razele soarelui. Aşadar,nu numai pe prioada verii,înainte de a folosi rujul,aplică un balsam de buze cu SPF 15.

Viciile şi ticurile creează cele mai multe din problemele pielii. Fumatul nu-ţi distruge doar sănătatea,ci contribuie şi la apariţia mult mai rapidă a ridurilor,mai ales a celor din jurul gurii. Totodată,dacă-ţi umezeşti frecvent buzele,poţi avea mereu buzele uscate pentru că saliva se evaporă şi trage dupa sine şi balsamul sau rujul pe care l-ai aplicat. Şi ţine cont:oricât de nervoasă ai fi,nu-ţi muşca buzele!Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg