7 sfaturi pentru buze atrăgătoare

1 70787 original jpg jpeg

Oricine îşi doreşte buze cu mai mult volum. Sau poate o culoare mai intensă! Dar una strălucitoare? Pentru a avea buze seducătoare, acestea trebuie să fie mai întâi sănătoase. Iată cum.

1. Buzele trebuie şi ele exfoliate

Exfolierea este cheia buzelor moi şi sănătoase. În plus,dacă buzele sunt hidratate,rujul rezistă mai mult şi are o culoare mai intensă şi strălucitoare. Pentru îndepărtarea celulelor moarte poţi folosi o periuţă de dinţi. Din motive de igienă,este indicat să ai o altă periuţă decât cea pe care o foloseşti pentru a te spăla pe dinţi.2. Hidratarea este foarte importantă

Ori de câte ori ai impresia că te strânge pielea,foloseşte un balsam de buze. Acesta trebuie să fie bogat în substanţe emoliente precum ceara de albine,glicerina sau vitaminele C şi E. Astfel,vei avea buzele netede şi catifelate,indiferent de sezon.

Există mai multe tipuri de ruj:hidratante,rezistente la transfer,lucioase,sidefate şi altele. În timp ce rujurile cu nuanţe mate tind să aibă un pigment puternic,dar puţine ingrediente hidratante,ceea ce-l face să dureze mai mult timp,cele lucioase sunt mult mai hrănitoare. Aşadar,pentru a asigura buzelor tale necesarul de hidratare şi de hrănire,este bine să alternezi rujurile.

Una dintre problemele majore cu care se confruntă pielea ta o dată cu înaintarea în vârstă sunt ridurile. Îngrijirea zilnica a buzelor este cheia succesului. Există rujuri speciale ce conţin substanţe active ce ajută la prevenirea şi tratarea ridurilor. Poţi folosi şi creme antirid pe care să le aplici şi pe buze.

Pentru un contur de invidiat,trasează o linie fină cu ajutorul unui creion de buze într-o nuanţă mai închisă decât cea a rujului,uşor în afara conturului natural al buzelor. Te poţi ajuta de o pensulă pentru a estompa culoarea prea puternică.

Buzele nu conţin suficientă melanină pentru a se putea apăra în mod natural de razele soarelui. Aşadar,nu numai pe prioada verii,înainte de a folosi rujul,aplică un balsam de buze cu SPF 15.

Viciile şi ticurile creează cele mai multe din problemele pielii. Fumatul nu-ţi distruge doar sănătatea,ci contribuie şi la apariţia mult mai rapidă a ridurilor,mai ales a celor din jurul gurii. Totodată,dacă-ţi umezeşti frecvent buzele,poţi avea mereu buzele uscate pentru că saliva se evaporă şi trage dupa sine şi balsamul sau rujul pe care l-ai aplicat. Şi ţine cont:oricât de nervoasă ai fi,nu-ţi muşca buzele!Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg