7 sfaturi pentru unghii sănătoase

1 47367 original jpg jpeg

Ai vrea ca manichiura să reziste mai mult timp iar unghiile tale să nu se mai exfolieze? Atunci e cazul să iei măsuri. Iată câteva sfaturi pentru a trata şi prevenii deteriorarea unghiilor. Uleiul de măsline întăreşte unghiile

Dacă unghiile tale se rup uşor,înmoaie-le în ulei de măsline călduţ pentru 10-15 minute pe zi,timp de o lună. După ce ai făcut acest lucru timp de o lună,poţi rări tratamentul la o dată pe săptămână. Acest tratament te va ajuta să-ţi fortifici unghiile deteriorate.Crema pentru cuticule tratează pielea uscată

Foloseşte o dată pe săptămână,înainte de a-ţi face manichiura,o cremă sau un ulei cu vitamina E,special pentru cuticule,care va hrăni şi va trata pielea uscată. Dacă ai cuticulele crăpate,dă-ţi cu această cremă în fiecare seară,înainte de culcare.

Indiferent că speli vasele,găteşti,faci curat sau grădinăreşti,trebuie să porţi mănuşi. Detergenţii şi produsele de curăţat sunt dure pentru unghiile tale şi le usucă. Atunci când lucrezi în grădină solul îţi poate afecta unghiile.

De fiecare dată după ce te speli pe mâini trebuie să foloseşti o cremă hidratantă. Astfel vei preveni uscarea şi crăparea pielii. Caută cremele cu multe proteine şi antioxidanţi,care acţionează şi ca tratament.

Masajul stimulează creşterea unghiilor

Masarea unghiilor ajută nu doar la asimilarea mai rapidă a diverselor tratamente pe care le foloseşti,ci stimulează circulaţia sângelui în zona respectivă şi implicit creşterea unghiilor. Pentru masaj,foloseşte ulei e măsline sau de migdale. Poţi folosi şi zeamă de lămâie,care este un întăritor natural pentru unghii şi în plus le dă şi un aspect lucios,îngrijit.

Vitaminele sunt esenţiale pentru bunăstarea ta generala şi pot face minuni pentru unghii. Lipsa din organism a vitaminelor A şi C,şi a calciului,poate provoca uscarea unghiilor. Aşadar,consumă multe alimente ce conţin calciu şi proteine. Poţi apela şi la suplimente care să-ţi asigure necesarul de vitamine.

Soluţiile care conţin acetonă usucă şi deteriorează unghiile,de aceea nu sunt recomandate. Chiar şi cele fără acetonă ar trebui folosite de maximum o dată pe săptămână.Recente

Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg
Meredith Gray jpeg
Regina Elisabeta si Printul Filip FOTO Profimedia
Lady Louise Windsor si Regina Elisabeta jpeg