7 sfaturi utile pentru vopsitul acasă

1 47186 original jpg jpeg

Practic, rapid şi ieftin, vopsitul la domiciliu este o alegere isteaţă. Dacă doreşti o culoare strălucitoare, de lungă durată şi care să-ţi vină de minune, iată de ce trebuie să ţii cont. 1. Cum alegi culoarea potrivită?

Atunci când alegi culoarea,nu te lăsa atrasă de imaginea de pe cutie. Părul tău este diferit şi este posibil să nu obţii aceleaşi rezultate,deşi foloseşti aceeaşi nuanţă. Pentru a nu da greş,alege-ţi culoarea ţinând cont nu doar de preferinţele tale,ci şi de culoarea tenului şi de cea a părului. De exemplu,dacă ai tenul deschis şi părul şaten,poţi alege nuanţe calde de roşcat-castaniu sau blond deschis şi evită blondul foarte deschis dacă eşti brunetă.2. Oxidantul contează

Când alegi vopseaua,ţine cont şi de gradul de oxidare necesar şi caută un oxidant pe măsură,în cazul în care nu este inclus. Vopseaua ton pe ton aduce doar câteva reflexe culorii tale de bază şi nu presupune folosirea unui agent de oxidare. Dacă alegi o nuanţă deschisă,este nevoie de un oxidant mai puternic. Aşadar,cu cât nuanţa este mai deschisă,cu atât oxidantul trebuie să fie mai mare.

Pentru a reuşi să te vopseşti singură,trebuie sa ţii cont de instrucţiuni şi de ceea ce vrei să obţii. Dacă te vopseşti pentru prima dată,timpul de acţiune pe rădăcini şi pe lungimi este diferit faţă de atunci când te revopseşti. Totodată,când schimbi marca de vopsea,ar fi de preferat sa faci un test,cu 48 de ore înainte de a te vopsi.

Dacă firele albe şi-au făcut apariţia,nu folosi coloranţi semipermanenţi sau care nu conţin ammoniac. Alege vopseaua permanentă care-ţi garantează o acoperire totală a firelor albe.

Poţi obţine o culoare frumoasă,dacă respecţi anumite reguli generale:evită să foloseşti pe părul decolorat un colorant fără amoniac,nu-ţi vopsi părul înainte şi după ce l-ai făcut permanent,nu folosi niciodată restul de amestec de la vopsirea anterioară şi nu te vopsi mai devreme de patru săptămâni.

Rezultatul obţinut depinde foarte mult de tine. Aşadar,pentru a evita eventualele neplăceri,alege o culoare care variază cu un ton,maximum două faţă de culoarea ta de bază. Dacă-ţi vopseşti părul care a fost colorat anterior,aplică mai întâi produsul pe rădăcină,apoi pe vârfuri.

7. Culoare de lungă durată

Produsele de îngrijire pentru păr vopsit asigură o culoare de lungă durată,regenerează părul şi-i dau strălucire. Foloseşte atât un şampon special,cât şi o mască tratament,o dată pe săptămână.Recente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg