A încercat de mai multe ori să-şi ia viaţa, iar acum fiul ei s-a sinucis. Dramele cântăreţei Sinead O'Connor

1 sinead jpg jpeg

În 2017, a postat un filmuleţ pe reţelele sociale în care cerea ajutorul oamenilor şi recunoştea că vrea să se sinucidă de doi ani. În 2020, le-a spus fanilor ei că a luat o supradoză pentru că nu reuşea altfel să impună respect din partea celor din jurul ei. Iar acum, faimoasa cântăreaţă este în doliu. Fiul ei de 17 ani a dus la capăt ceea ce ea a încercat de mai multe ori.

Sinead O’Connor a înregistrat un succes imens odată cu lansarea hitului “Nothing Compares to You”, pe 8 ianuarie 1990. Însă nu a reuşit să se bucure de el în anii care au urmat, din cauza celor trei tulburări mentale de care suferă şi pe care cu greu le ţine în frâu.

De fapt, vedeta a dat asesea dovadă de un comportament autodistructiv şi nu s-a ferit niciodată să se arate publicului ei în starea proastă în care se afla de multe ori. Iar acum faimoasa cântăreaţă a primit lovitura de graţie – fiul ei de numai 17 ani şi-a luat singur viaţa. Cum va reuşi vedeta să treacă peste această tragedie?

“Este înconjurată de iubire şi primeşte cel mai bun tratament posibil. A cerut să scriem acest mesaj ştiind că vă făceaţi griji pentru ea”, a fost scris de unul dintre apropiaţii lui Sinead pe pagina ei de Facebook în 2017. În 2020, situaţia îngrijorătoare s-a repetat. “Am luat o supradoză”, ne-a înformat chiar ea.

“Altfel nu primesc respectul cuvenit. Nu sunt acasă, sunt la un hotel, undeva în Irlanda, sub un alt nume. Dacă n-aş scrie mesajul acesta, copiii mei şi familia nici măcar n-ar şti ce se întâmplă cu mine. Aş fi moartă de două săptămâni până se încumetă cineva din familia mea să mă caute, să vadă ce se întâmplă cu mine”, a continuat vedeta pe acelaşi ton îngrijorător.

Postarea aceasta a fost posibilă din cauza problemelor mentale pe care le are O’Connor de ceva timp şi a disputelor pe care le-a tot avut cu foştii ei parteneri de viaţă, Donal Lunny şi Frank Bonadio, care nu-i permiteau dreptul de a-şi vedea copiii mai mici, pe Shane Lunny (12) şi pe Yeshua Bonadio (9). Cântăreaţa mai are doi copii mai mari, pe Jake Reynolds (29) şi pe Roisin Waters (20).

Totuşi ce a declanşat problemele psihice ale artistei?

În primul rând, relaţia problematică cu mama ei. “A fost vorba despre violenţă fizică combinată cu agresiune sexuală. Nu încerca să facă sex cu mine, dar îşi petrecea timpul încercăm să-mi distrugă sistemul meu reproductiv. M-a distrus şi psihic. Am trăit o adevărată tortură alături de mama mea. Dar o iert. Pur şi simplu, nu se simţea bine”, a dezvăluit Sinead în 2012, în revista People.

O’Connor susţine că a fost diagnosticată greşit în 2011, cu tulburare bipolară. În acelaşi an, a primit diagnosticul de stres post-traumatic şi a început să renunţe la tratamentul pentru tulburarea bipolară. Cu ce rezultat toruşi?

“Ca să-ţi revii după un abuz petrecut în copilărie durează o viaţă întreagă. Stresul meu post-traumatic există în urma abuzului la care au fost suspusă când eram copil. (…) Acasă, am reuşit să menţin situaţia sub control. Dar, la serviciu, totul se prăbuşea în jurul meu. De-asta am şi ajuns la spital, ca să-mi protejez familia. Copiii mei cei mari citesc ziarele, ştiu că mă lupt cu depresia…”, a declarat ea în People, în 2012.

Din păcate, şi copiii ei mai mici au fost martori la suferinţa psihică a mamei lor. Iar Shane, din păcate, i-a urmat exemplul de a încerca să-şi ia viaţa şi chiar a reuşit.

O’Connor a scris pe Twitter în weekendul care tocmai a trecut: „Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor”, lumina vieţii mele, a decis să-şi încheie lupta pe Pământ şi este acum cu Dumnezeu. Odihnească-se în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc tare mult. Să fii în pace”.

Foto - FacebookRecente

nuntă indiană foto  Shutterstock jpg
Copiii vedetelor jpg
Medicover foto Dan Malureanu 0503 JPG
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anul Dragonului de Lemn Sursa foto shutterstock 560312692 jpg
Horoscop jpg
femeie și bărbat în pat foto  Shutterstock jpg
Mel B jpg
Shogun serial jpg
vedetă cu câine foto  Shutterstock jpg
Martha Stewart foto  Shutterstock jpg
Blake Lively, Ryan Reynolds jpg
Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg