A renunţat la viaţa de la Hollywood şi s-a retras în mijlocul naturii. Cu ce se ocupă acum Adrian Grenier

1 actorul adrian grenier jpg jpeg

Ţi-l aminteşti pe Adrian Grenier, din „Entourage‟? Ţânărul chipeş împlineşte anul acesta 45 de ani, iar viaţa lui s-a schimbat definitiv odată ce a abandonat viaţa actoricească.

De la rolul lui Vincent Chase, din filmul „Entourage‟, la apariţia în comedia romantică „The Devil Wears Prada‟ şi în filmul pentru adolescenţi „Drive Me Crazy‟, Adrian a fost unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi actori de la Hollywood. În ciuda succesului de care se bucura, actorul a lăsat totul în urmă, a renunţat la cariera sa, iar acum are o meserie cu totul diferită. Iată ce s-a întâmplat cu „frumuşelul‟ de la Hollywood!

Sătul de filmele şi de emisiunile TV în care tot apărea, Grenier a declarat că nu s-ar mai întoarce niciodată la viaţa de actor: „Munca pe care o făceam mă obosea, făceam ceva, dar nu ştiam niciodată dacă era bine. Actoria este o experienţă pe care nici măcar nu ştii dacă o faci bine, ai nevoie în permanenţă de un regizor care să îţi confirme sau nu ceea ce faci. Practic, tu porţi o mască, nici măcar nu eşti tu acolo, trebuie doar să joci. În momentul de faţă, nu-mi lipseşte nimic din viaţa de la Hollywood‟, a spus fostul actor pentru revista Austin Life.

Adrian Grenier a visat la o carieră înaltă, încă din copilărie, iar visul său începuse să prindă contur odată cu apariţiile sale în producţiile de succes. În ciuda faptului că devenise cunoscut, câştiga sume mari, iar contractele de imagine erau prezente în portofoliul său, Grenier a renunţat la traiul din New York şi s-a mutat definitiv în Texas, în mijlocul naturii: „Dacă munceşti din greu, eşti faimos, câştigi mulţi bani…dar nu eşti liniştit, parcă nu ai lumină‟, a completat acesta.

Ocupaţia actuală îl împlineşte

Grenier a recunoscut că viaţa de la Hollywood nu i se potrivea, iar tot ce face acum îl împlineşte cu adevărat: „A fost o amestecătură între distracţie şi lucrurile uimitoare care mi s-au întâmplat, m-am trezit într-o etapă a vieţii mele în care trebuia să mă schimb şi să mă ocup de lucrurile personale pe care le evitasem‟. Astăzi, acesta deţine o fermă în Bastrop, Texas, alături de partenera sa, Jordan Roemmele, şi organizează cu ajutorul organizaţiilor non-profit, campanii de protecţie a mediului: „Mă simt total împăcat. Munca mea la fermă este tot ce mi-am dorit. Numai faptul că sunt aici, că sap pământul…este minunat. Aici simt pământul, aici mă simt focusat, aici mă simt echilibrat. Oamenii de aici sunt deştepţi, au succes, însă nu îl arată. Nu au nimic de dovedit, te acceptă şi te fac să te simţi bine. În plus, mâncarea este excelentă. Partenera mea trăieşte acceaşi experienţă ca a mea. Noi avem o istorie lungă, suntem îndrăgostiţi şi ne dorim să contruim ceva împreună‟, a spus Grenier. În plus, de când s-a mutat în Texas, Grenier a obţinut certificatul de permacultură şi speră că îşi va transforma ferma într-un sanctuar de faună sălbatică.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Adrian Grenier (@adriangrenier)

O postare distribuită de Adrian Grenier (@adriangrenier)

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Instagram Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg