Aceste 3 ingrediente naturale te scapă de celulită până la vară!

celulita jpeg

Indiferent de vârstă sau greutatea pe care o au, 8 din 10 femei se confruntă cu celulită. Tratamentele anticelulitice sunt variate şi costisitoare. Însă, pentru a elimina celulita există şi creme şi scruburi naturale şi simple, pe care le poţi prepara acasă.

Pentru a scăpa de aspectul inestetic de „coajă de portocală” şi pentru a stimula circulaţia sangvină la nivelul celulelor,alături de o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă,sport şi multă apă,ai nevoie de acest exfoliant,care face minuni pentru pielea ta şi o face să arate perfect la timp pentru sezonul cald. Aplică acest scrub de două ori pe săptămâna,în timpul duşului,pentru a avea rezultate vizibile.

Ingrediente pentru scrub

Cafea măcinată

Sare de mare măruntă

Ulei de cocos

Mod de preparare

Adaugă o cană de cafea măcinată,6 linguriţe de ulei de cocos topit şi 3 linguriţe de sare într-un vas şi amestecă bine până obţii o compoziţie omogenă.

Înainte de duş,masează zonele afectate de celulită cu o perie din fibre naturale pentru a stimula circulaţia sângelui şi pentru a pregăti pielea să absoarbă ingredientele din exfoliant.

În timpul duşului,pe pielea umedă,masează pielea cu exfoliantul natural,folosind mişcări circulare. Cu cât este mai lung masajul,cu atât este mai eficient pentru reducerea aspectului inestetic al celulitei.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg