Aceste măşti fac minuni pentru tenul tău

1 74779 original jpg jpeg

Folosind aceste măşti de 2 ori pe lună, vei observa cum tenul tău îşi recapătă prospeţimea, luminozitatea, se curăţă de impurităţi şi devine mai sănătos.

Mască cu ceai de muşeţel

Muşeţelul este una dintre cele mai utilizate plante medicinale şi este cunoascută încă din antichitate pentru proprietăţile sale. 

Are efect dezinfectant,calmant şi anti-inflamamator,de aceea este utilizat în cremele de faţă şi corp recomandate mai ales tenurilor cu acnee. 

Ceaiul de muşeţel face adevărate minuni şi pentru calmarea tenului iritat. 

Pentru această mască ai nevoie de 3 linguri de ceai de muşeţel concentrat (poţi pune două plicuri de ceai într-o cantitate mai mică de apă decât în mod normal),2 linguri de miere şi o lingură de lapte. Amestecă-le bine şi aplică-le pe faţa curată. Lasă masca să acţioneze 15-20 minute,după care clăteşte bine,eventual cu ceai de muşeţel.

Mască cu banane şi iaurt

Această mască este recomandată mai ales tenului uscat şi deshidratat. Banana este cea care prin conţinutul ei de vitamina A reface nivelul de hidratare şi redă vitalitatea tenului uscat şi tern,iar vitamina C îi redă luminozitatea. 

Iaurtul este la fel de important pentru că hidratează,previne apariţia prematură a ridurilor,reduce petele şi calmează pielea expusă în mod excesiv la soare. 

Pentru această mască ai nevoie de un sfert de banană,pasată foarte bine cu furculiţa,pe care trebuie să o amesteci cu una – două linguri de iaurt. Pasta obţinută se aplică pe tenul curat şi se clăteşte după 15 minute. Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg