Aceste nuanţe de ruj te îmbătrânesc! Scapă de ele, pentru că îngălbenesc dinţii şi scot în evidenţă ridurile!

3 shutterstock 1014895828 jpg jpeg

Cu gândul la primăvară şi la relaxarea măsurilor anti-COVID-19, inclusiv eliminarea purtării măştii de protecţie în exterior, ne putem pregăti produsele potrivite pentru un machiaj care să ne pună în cea mai bună lumină. Încearcă o nuanţă nouă de ruj, dar ţine cont că unele te pot îmbătrâni.

Rujul este unul dintre cele mai interesante produse de machiaj. Într-o clipă, puţin roşu pe buze poate transforma un aspect obişnuit într-unul de seară, plin de farmec. Totuşi, este important să alegi o nuanţă care te avantajează. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, unele nuanţe îţi pot adăuga ani pe chip. Descoperă ce tonuri de ruj ar fi indicate şi cum să-ţi îngrijeşti buzele!

Evită rujul coral

O anumită nuanţă de ruj are un efect nedorit. Este vorba despre cel coral care face dinţii să pară galbeni, ceea ce este un semn al îmbătrânirii, din cauza tonurilor sale galbene. Acest subton poate face ca dinţii să pară mai galbeni în comparaţie cu situaţia în care porţi un ruj cu un subton mai rece. Coralul nu este singura nuanţă care conţine galben. Este valabil şi pentru rujurile nude, piersică, maro, ceea ce înseamnă că va fi nevoie să le ocoleşti.

Rujurile care contratează cu tenul scot în evidenţă ridurile fine

Rujurile în nuanţe tari, închise sunt îndrăzneaţe, dar te pot face să arăţi mai în vârstă. Evită orice contrastează prea mult cu nuanţa tenului. Dacă ai un ten deschis la culoare, mergi pe nuanţe deschise, iar dacă ai unul mai închis, optează pentru nuanţe asememănătoare. Diferenţa de culoare dintre piele şi buze poate face ca liniile fine şi ridurile din jurul gurii să iasă în evidenţă mai mult decât te-ai aştepta.

Citeşte şi:

Tu cum foloseşti rujul? Forma lui spune totul despre personalitatea ta: Rujul drept este al femeii inteligente

Rujuri pentru ochii căprui. Tu ştii ce ţi se potriveşte?

Nuanţele naturale, cele mai bune alegeri

Rujurile cremoase în nuanţe naturale se potrivesc de minune unor buze subţiri. În schimb, rujurile mate dezavantajează o persoană cu astfel de buze. Există totuşi o excepţie de la regula alegerii unei nuanţe de ruj naturale - dantura îngălbenită. În acest caz, ar fi mai potrivite rujurile în nuanţe reci, roşu-albăstrui, lila.

Hidratează-ţi bine buzele

Dincolo se rujul pe care-l alegi, este importantă o bună hidratare a buzelor pentru a evita apariţia prematură a ridurilor fine. Aplică un balsam de buze, o mască de buze şi optează pentru o cremă de faţă de bună calitate.



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg