Actor iubit în rolul Superman a lăsat actoria pentru fiul lui

Actorul Dean Cain a atins culmea succesului cu rolul Superman, dar paternitatea a fost mereu o prioritate pentru el. De ce a fost nevoit să lase deoparte actoria?

image

A devenit faimos cu rolul Superman din serialul aniilor '90 „Lois & Clark: The New Adventures of Superman”, dar pentru actorul Dean Cain s-a dovedit mai important fiul său decât cariera de succes. Într-un interviu, Cain a mărturisit că a fi un tată grozav pentru fiul său Christopher este prioritatea lui numărul unu. Reflectând la paternitate, actorul în vârstă de 55 de ani a declarat: „Prioritatea mea numărul unu în întreaga lume a fost întotdeauna să fiu tată.”

Ar fi putut face carieră în fotbalul american

Înainte de a deveni actor, Dean Cain a fost un jucător de fotbal american. A fost nevoit să se retragă devreme din fotbal din cauza unei accidentări. Avea o diplomă de licență în istorie la Universitatea Princeton, dar a călcat pe urmele părinților săi, actrița Sharon Thomas Cain şi regizorul Christopher Cain, şi a început să lucreze în industria divertismentului.

Vezi şi: Tată bun pe marile ecrane, nu şi în realitate. Owen Wilson nu şi-a cunoscut al treilea copil nici după 3 ani

Cain, care a devenit faimos pentru rolul emblematic Clark Kent în serialul de succes din anii '90 „Lois & Clark: The New Adventures of Superman”, are un fiu, pe Christopher, cu fosta iubită Samantha Torres. Cuplul a dus o luptă pentru custodia fiului lor, născut în iunie 2000. Actorului i s-a acordat custodia exclusivă şi a ajuns să-l crească singur pe Christopher solo din 2011.

image

În apogeul succesului său de la Hollywood, Cain a mai fost implicat în relaţii cu Pam Anderson și Brooke Shields. El și Shields au urmat amândoi Universitatea Princeton. De asemenea a fost logodit cu cântăreața Mindy McCready, care s-a sinucis în anul 2013.

Creşterea fiului, cel mai important rol pentru Dean Cain

Creșterea fiului său a devenit o prioritate atât de mare pentru el, încât a ajuns să refuze mai multe roluri principale în serialele de televiziune. Actorul a spus că va antrena echipele fiului său și că rareori a ratat vreun meci al fiului.

Vezi şi: Cele 3 superputeri pe care nu ştiai că le ai

A menţionat că ar mai apărea doar în filme sau emisiuni la care ar putea să-şi aducă şi fiul pentru ca progamul să se potrivească cu al acestuia. El a adăugat că, deși a fi tată a fost cea mai grea muncă pentru el, a fost și cel mai important rol pe care l-a jucat vreodată. În 2014, Cain a spus că fiul său este „persoana lui preferată de pe întreaga planetă”. Este un tată foarte afectuos care n-a ferit să-şi sărute copilul nici când acesta a ajuns adolescent.  

FOTO: Shutterstock



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg