Actor iubit în rolul Superman a lăsat actoria pentru fiul lui

Actorul Dean Cain a atins culmea succesului cu rolul Superman, dar paternitatea a fost mereu o prioritate pentru el. De ce a fost nevoit să lase deoparte actoria?

image

A devenit faimos cu rolul Superman din serialul aniilor '90 „Lois & Clark: The New Adventures of Superman”, dar pentru actorul Dean Cain s-a dovedit mai important fiul său decât cariera de succes. Într-un interviu, Cain a mărturisit că a fi un tată grozav pentru fiul său Christopher este prioritatea lui numărul unu. Reflectând la paternitate, actorul în vârstă de 55 de ani a declarat: „Prioritatea mea numărul unu în întreaga lume a fost întotdeauna să fiu tată.”

Ar fi putut face carieră în fotbalul american

Înainte de a deveni actor, Dean Cain a fost un jucător de fotbal american. A fost nevoit să se retragă devreme din fotbal din cauza unei accidentări. Avea o diplomă de licență în istorie la Universitatea Princeton, dar a călcat pe urmele părinților săi, actrița Sharon Thomas Cain şi regizorul Christopher Cain, şi a început să lucreze în industria divertismentului.

Vezi şi: Tată bun pe marile ecrane, nu şi în realitate. Owen Wilson nu şi-a cunoscut al treilea copil nici după 3 ani

Cain, care a devenit faimos pentru rolul emblematic Clark Kent în serialul de succes din anii '90 „Lois & Clark: The New Adventures of Superman”, are un fiu, pe Christopher, cu fosta iubită Samantha Torres. Cuplul a dus o luptă pentru custodia fiului lor, născut în iunie 2000. Actorului i s-a acordat custodia exclusivă şi a ajuns să-l crească singur pe Christopher solo din 2011.

image

În apogeul succesului său de la Hollywood, Cain a mai fost implicat în relaţii cu Pam Anderson și Brooke Shields. El și Shields au urmat amândoi Universitatea Princeton. De asemenea a fost logodit cu cântăreața Mindy McCready, care s-a sinucis în anul 2013.

Creşterea fiului, cel mai important rol pentru Dean Cain

Creșterea fiului său a devenit o prioritate atât de mare pentru el, încât a ajuns să refuze mai multe roluri principale în serialele de televiziune. Actorul a spus că va antrena echipele fiului său și că rareori a ratat vreun meci al fiului.

Vezi şi: Cele 3 superputeri pe care nu ştiai că le ai

A menţionat că ar mai apărea doar în filme sau emisiuni la care ar putea să-şi aducă şi fiul pentru ca progamul să se potrivească cu al acestuia. El a adăugat că, deși a fi tată a fost cea mai grea muncă pentru el, a fost și cel mai important rol pe care l-a jucat vreodată. În 2014, Cain a spus că fiul său este „persoana lui preferată de pe întreaga planetă”. Este un tată foarte afectuos care n-a ferit să-şi sărute copilul nici când acesta a ajuns adolescent.  

FOTO: ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg