Actorul Robin Williams, urmărit de un „monstru invizibil‟ în ultima parte a vieţii

1 shutterstock 760214206 jpg jpeg

Susan Schneider Williams, văduva lui Robin Williams a declarat într-un interviu recent acordat publicaţiei Today, că celebrul actor s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase în ultimele luni de viaţă. Astfel, Susan a spulberat speculaţiile care au ţinut prima pagina a ziarelelor după decesul lui Robin.

Văduva lui Robin a explicat cu ce s-a confruntat soţul său înainte de a se sinucide, în anul 2014, şi a făcut lumină în ceea ce priveşte acuzaţiile despre datorii, consumul de droguri şi depresia, factori suspectaţi că au dus la dispariţia lui Robin.

„Robin a avut dreptate când mi-a spus: «Vreau doar să-mi restartez creierul»‟, a spus Susan. „În acel moment, i-am promis că vom merge până la capăt şi pur şi simplu nu am ştiut că sfârşitul va fi după decesul său‟.

Schneider Williams a dezvăluit povestea soţului său în documentarul „Robin’s Wish‟ („Dorinţa lui Robin‟), disponibil de la 1 septembrie. Cu prilejul acestei producţii, femeia a explicat că Robin a suferit de demenţă cu corpi Lewy, o boală neurologică, manifestată prin probleme de gândire, dificultate de mişcare, probleme de comportament şi schimbări bruşte de dispoziţie. Acest tip de afecţiune neurologică este a doua cea mai întâlnită formă degenerativă de demenţă, după Alzheimer.

„Am fost chemată să ascult raportul legistului. Mi-au spus că, în esenţă, Robin a murit din cauza demenţei difuză generată de corpii Lewy. Au început să vorbească despre neurodegenerare. Robin nu mai avea mintea în regulă‟, a spus Susan.

Robin suferea de cea mai gravă formă a bolii

„Demenţa difuză cu corpi Lewy este o boală devastatoare, un criminal, care acţionează rapid, progresiv‟, a declarat doctorul Bruce Miller. Acesta a subliniat că, în cazul lui Robin, a avut de-a face cu cea mai gravă formă a afecţiunii din câte i-a fost dat să vadă. „M-a uimit cu adevărat că Robin putea să meargă şi să se mişte‟, a încheiat Bruce.

Iniţial, protagonistul din „Good Will Hunting‟ a fost diagnosticat cu boala Parkinson, cu suspiciunea că ar putea suferi de demenţă sau de schizofrenie.

După ce i-a fost prezentat raportul decesului şi i s-a spus că Robin a suferit de demenţă difuză cu corpi Lewy, Susan a pus cap la cap piesele puzzle-ului şi a înţeles ce „monstru invizibil i-a urmărit pe amândoi în ultima parte a vieţii îndrăgitului actor.

„Am simţit o uşurare când am aflat că afecţiunea avea un nume. Robin şi cu mine am trecut prin această experienţă împreună şi ne-am simţit ca şi urmăriţi de un monstru invizibil‟, a mărturisit Susan.

@shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg