Actriţa Anne Hathaway, însărcinată cu al doilea copil: ”Nu e un rol!”

1 https s yimg jpg jpeg

Celebra actriţă Anne Hathaway trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţă, întrucât este însărcinată pentru a doua oară, ea făcând anunţul inedit prin intermediul unei postări pe Instagram.

Anne Hathaway şi soţul ei, Adam Shulman, au devenit părinţi pentru prima dată în luna martie a anului 2016, când actriţa a născut un băieţel care poartă numele Jonathan Rosebanks. 

Actriţa din ”The Princess Diaries”, în vârstă de 36 de ani, va deveni mamă pentru a doua oară, după cum a mărtursit ea printr-un mesaj postat pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care fanii i-au putut admira burtica.

2 anne 34 jpg jpeg

”Nu e pentru film...”, a scris actriţa care a mărturisit că nu a fost deloc uşor pentru ea să rămână însărcinată.

Anne Hathaway, laureată în 2013 cu Oscarul pentru cel mai bun rol secundar în musicalul 'Les misérables', s-a căsătorit în 2012 cu Adam Shulman, în vârstă de 34 de ani.

Actriţa a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Ea a jucat, de asemenea, în filme precum "Diavolul se îmbracă de la Prada", "Brokeback Mountain", "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland" şi "The Intern".

În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi a jucat rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper, pentru care a primit un trofeu Oscar în 2013.

Anul acesta, Anne Hathaway a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg