Actriţa pe care Meghan Markle a idolatrizat-o în adolescenţă. Îi copia coafura şi visa să ajungă ca ea

1 79cb39df23ccd88f2bbaa7fbe6814e7b jpg jpeg

Chiar şi vedetele au idoli! În copilărie, soţia lui Harry, Meghan Markle, o avea drept model pe o actriţă cunoscută şi îndrăgită de mulţi. Meghan visa să ajungă la fel de faimoasă ca ea şi, în adolescenţă, îi copia coafura.

Meghan Markle s-a remarcat atât prin statutul său de soţie a Prinţului Harry, cât şi ca actriţă, interpretarea sa din celebrul serial „Suits‟, fiind apreciată de mulţi. Meghan visa de mică să devină cunoscută, aşa cum erau şi actriţele pe care ea le considera modele. În cadrul unui interviu, pentru The Ellen DeGeneres Show, ea a mărturisit că dintre toate actriţele apărute la televizor, una singură îi intrase la suflet.

Citeşte şi: Unde a avut loc ultima întâlnire secretă dintre Meghan Markle şi Prinţul Harry, înainte ca relaţia lor să fie făcută publică

În timpul interviului, Meghan a spus că părul lui Andie MacDowell a fost o sursă de inspiraţie pentru ea, dar şi cariera ei frumoasă. Mai mult decât atât, în jurul vârstei de 11 ani, ea i-a desenat portretul într-o carte şi s-a coafat exact ca actriţa. 

stanga
dreapta
3 four weddings and a funeral jpg jpeg
2 andie macdowell jpg jpeg

„Aveam 10 sau 11 ani, poate, şi motivul pentru care părul meu arăta aşa rebel este că eu eram, pe atunci, obsedată de Andie MacDowell, aşa cum arăta ea în filmul Four Weddings and a Funeral. Tot ce îmi doream în acea perioadă era să am acea tunsoare perfectă şi creaţă‟, a declarat Meghan. 

3 four weddings and a funeral jpg jpeg

În cele din urmă, după lungi încercări, Meghan a mărturisit că şi-a convins mama să o lase să mergă la coafor, pentru a obţine celebra coafură: „Am întrebat-o pe mama, am fost la coafor şi mi-am făcut părul astfel. Când m-am văzut, am spus: Este uimitor. Arăt ca Andie MacDowell în Four Weddings and a Funeral‟, şi-a amintit ea, râzând.

Din păcate, cei din jurul ei nu i-au apreciat coafura: „Cei de la şcoală mi-au spus că semăn cu Krusty, clovnul din The Simpsons. A fost cu adevărat o mizerie, ceea ce au zis‟, a completat ea.

Dacă Meghan Markle nu a impresionat cu această coafură, Andie MacDowell încă întoarce capetele celor din jur şi astăzi. Ea a apărut, anul acesta, la Festivalul de Film, de la Cannes, cu părul natural, de culoare gri, spunând că şi-a acceptat aspectul natural: „Mă simt mai bine aşa, naturală. Sincer, este obositor să fii ceva ce tu nu mai eşti. Suntem frumoşi la orice vârstă şi glorioşi în felul nostru. Avem atât de multe de oferit. Mă simt mult mai confortabil aşa. Parcă mi-aş fi dat jos o mască sau ceva de genul acesta‟, a declarat actriţa, pentru InStyle.

Citeşte şi: FOTO Andie MacDowell sfidează toate tiparele de frumuseţe de la Hollywood. A făcut senzaţie la Cannes

Sursă foto: Pinterest Recente

vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg