«Acum ai nevoie de tratamente-şoc de hidratare!»

1 47156 original jpg jpeg

Pe timpul sezonului rece, pielea are foarte mult de suferit. În special tenul.

Cremele de faţă,aplicate dimineaţa şi seara,nu pot hidrata suficient pielea de pe faţă. De aceea,e bine ca,la începutul primăverii,să mergi la tratamente cosmetice dedicate hidratării.

La salonul Cosmetic Beauty Rozze (www.saloncosmetic.ro),Raluca Vasile ne-a explicat în ce constau două dintre cele mai eficiente astfel de proceduri.

Iar Bianca Ioniţă,vedeta Kanal D,a testat pe pielea ei efectele benefice ale acestor tratamentele,ce trebuie repetate o dată pe lună sau trimestrial,în funcţie de indicaţiile specialistului în cosmetică. Astfel de tratamente sunt adecvate tuturor tipurilor de ten!

1. Demachiere şi peeling

Înainte de orice tratament cosmetic,un rol foarte important îl joacă demachierea tenului şi degresarea cu o loţiune tonică. Apoi,cu ajutorul unei creme uşor abrazive,se face un peeling fin al tenului,pentru a se deschide porii şi pentru o mai bună absorbţie a cremelor de tratament ce urmează a fi aplicate pe ten.

2. Aplicarea fiolei de tratament pe bază de alge

După ce tenul a fost bine pregătit,se aplică fiola puternic hidratantă. “Este unul dintre cele mai eficiente tratamente,cu rezultate imediate şi care durează mai mult în timp. Compoziţia e pe bază de alge marine,un ingredient-minune pentru un ten perfect”,este de părere specialista în cosmetică Raluca Vasile.

3. Masaj cu o cremă emolientă

După aplicarea fiolei,tratamentul se apropie de sfârşit. În cazul tenurilor mai sensibile,se masează bine pielea,se calmează cu ajutorul unui aparat special numit electroderm,apoi se aplică crema finală,într-un strat mai gros decât suntem obişnuite în aplicările zilnice. Acest lucru este necesar pentru a permite efectuarea unor manevre de masaj speciale,ce stimulează atât circulaţia periferică,revitalizănd pielea,dar şi oferă fermitate muşchilor fini ai tenului,reducând ridurile în formare.

Parafina catifelează pielea mâinilor

Dacă măcar o dată la trei luni faci tratament cu parafină la mâini,cu siguranţă nu vei mai fi dependentă de crema de zi cu zi. Mâinile au mult de suferit pe timpul iernii,fiind,la fel ca şi faţa,extrem de expuse frigului şi vântului. Tratamentul cu parafină durează 20 de minute şi costă 20 de lei. Mâinile se introduc în soluţia lichidă de parafină,care se întăreşte în câteva secunde după contactul cu aerul. Mâna este apoi învelită cu o mănuşă specială,careajută la încălzirea parafinei.Recente

jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg