Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a renunţat definitiv la cariera de actriţă: "Am refuzat să mai joc în seriale"

2 adela popescu familie jpg jpeg

Adela Popescu este soţie, mamă, dar şi femeie de carieră. Frumoasa blondă care a adus pe lume doi băieţi a renunţat complet la actorie şi la muzică şi a ales să se dedice televiziunii, dar şi vieţii de familie. Adela Popescu formează un cuplu de ani buni cu Radu Vâlcan.

Deşi au existat propuneri de colaborări pentru proiecte de film, respectiv seriale, Adela spune că nu mai are timp de petrecut pe platourile de filmare. Stă destul de mult plecată de acasă pentru emisiunea pe care o prezintă la ProTV şi nu-şi doreşte să stea departe de cei mici. 

Citeşte şi: Ele sunt cele mai cheltuitoare zodii din horoscop. Top 3 femei care golesc portofelele bărbaţilor

stanga
dreapta
1 57526 original jpg jpeg
3 adela popescu 2 jpg jpeg
3 adela popescu jpg jpeg
3 adela2 jpg jpeg
6 adela popescu 1 jpg jpeg

„Au existat două propuneri în ultimii doi ani pentru a juca în seriale, însă nu s-au putut concretiza pentru că programul meu nu îmi permitea să fac şi emisiunea şi serialele, mai ales că îmi doresc foarte mult să îmi petrec cât mai mult timp alături de copii. Dar, în schimb, am jucat în piese de teatru şi sunt în discuţii acum pentru un rol într-un film de lung metraj care ar trebui să se filmeze în toamnă.”, a declarat Adela Popescu pentru Libertatea.

Întrebată dacă s-ar întoarce vreodată la primele iubiri, actoria sau muzica, Adela a mărturisit că nu exclude varianta de a mai înregistra, cândva, o piesă. Până atunci, însă, se limitează la a cânta în casă, alături de Radu şi de cei doi copii.

Citeşte şi: Oana Roman, mesaj dur după conversaţiile avute de soţul ei cu un transsexual: ”Suntem separaţi!”

„Cred că există un timp pentru toate, dar cred că într-adevăr nu aş fi putut face faţă. Şi, pentru a face muzică aşa cum se face, e nevoie să pleci mult de acasă, o piesă degeaba o scoţi şi are succes dacă nu o şi cânţi, prin ţară, la concerte, pentru că nu se bucură oamenii de ea şi de energia ta.

Aşa că nu este momentul acela, dar, dacă voi auzi o piesă aşa pentru sufletul meu cu siguranţă o voi înregistra. Altfel, cântăm toată ziua prin casă, adormim copiii, la duş, ce să zic – muzica e muzică.”, a continuat ea.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg