Adela Popescu şi Radu Vâlcan, emoţii şi surprize la naşterea celui de-al treilea copil

1 adela si radu jpg jpeg

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au devenit pentru a treia oara părinţi şi s-au declarat copleşiţi de fericire şi de emoţii.

Cel de-al treilea fiu al cuplului s-a născut pe 11 iulie, la ora 9.40 dimineaţa, pe cale naturală, perfect sănătos, cu 3.620 kg, 51 de cm şi a primit nota 10 din partea doctorului Anca Sultan, alături de care Adela i-a născut şi pe Alexandru şi Andrei, primii ei băieţi. Deşi a mai trecut prin două naşteri şi era pregătită să nască şi pentru a treia oară, Adela încă a avut emoţii. 

Adela Popescu, surpriză la naştere

După 4 ore de travaliu, Adela Popescu a avut surpriza să constate că naşterea băieţelului ei cel mai mic s-a petrecut aşa cum a prevestit, pe ploaie torenţială, ca şi celelalte două naşteri de până acum: „Sunt cu adevărat fericită. Pe deplin. Obosită, dar fericită. Suntem bine amândoi, sănătoşi şi liniştiţi unul cu celalalt. Sincer, cred că-l pup puţin cam mult, mai precis non-stop, dar eu zic că am voie acum, că suntem la început de drum‟, a declarat fericita mămică.

stanga
dreapta
2 adela mama pentru a treia oara jpg jpeg
3 adela si radu 2 jpg jpeg

Emoţiile momentului au fost dublate de gândul că Radu Vâlcan nu a putut fi alături de ea nici pe perioada travaliului, nici imediat după naştere, aşa cum s-a întâmplat pe toată perioada pandemiei, însă noile reguli impuse au permis, din fericire, într-un interval precis de timp, o vizită de 20 de minute în care ambii părinţi şi-au putut ţine în braţe împreună copilul.

Nici Radu Vâlcan nu a fost lipsit de emoţii

Cu toate că personajul principal şi greu încercat al zilei a fost Adela Popescu, se pare că nici tăticul Radu Vâlcan nu a fost ferit de emoţii, scenarii şi momente memorabile: „Când am plecat, dis-de-dimineaţă, către maternitate copiii dormeau. Mama mea a rămas cu ei. Îi pregătiserăm în toată această perioadă, ştiau ca s-ar putea, într-una dintre zile, să nu ne găsească atunci când se vor trezi, pentru că frăţiorul vrea să-i cunoască. Sau, dacă va dori să o facă în timpul zilei, vor afla când se vor întoarce de la grădiniţă. Ca şi în cazul lor, contracţiile puternice au început pentru Adela în timpul nopţii. A fost haios că am plecat cu avariile aprinse, am şi trecut pe roşu, chiar dacă la ora aceea erau doar câteva maşini în trafic, dar speram să mă oprească Poliţia şi să le spun că naşte soţia, iar ei să mă lase să trec zâmbind, aşa, ca-n filme. Ei bine, niciun domn agent nu am întâlnit. Altfel, nu am putut fi lângă ea înainte şi imediat după naştere pentru că nu permite protocolul maternităţii, dar regulile ne-au permis o vizită de 20 de minute. Emoţii, fericire, împlinire. Atât‟, a povestit plin de emoţii Radu Vâlcan.

@talentivity.roRecente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg