Adevăratul motiv pentru care Vladimir Putin a divorţat. Nu munca l-a distanţat de soţie...

1 vladimir putin jpg jpeg

Cu toate că este unul dintre cei mai cunoscuţi lideri politici din lume, preşedintele rus are o viaţă personală la care nici măcar presa nu prea are acces. Caracterizat, în presa locală, ca fiind hipermasculin, Putin a fost campion la judo în 1976 şi a devenit subiectul preferat de discuţie al oamenilor din întreaga lume în 2009, când a devenit virală o fotografie cu el călărind la bustul gol prin Siberia. La fel de cunoscută este preferinţa sa pentru câini, Vladimir primind adesea pui de căţei de la alţi lideri mondiali, după cum ne informează NBC News.

De fapt, informaţia că Putin deţine patru câini este aproape singurul lucru pe care-l ştim despre viaţa lui privată actuală. Copiii lui, cele două sau chiar trei fiice, sunt protejaţi constant de curiozitatea presei şi a publicului larg. Nu le vedem niciodată feţele, ştim doar, că fiicele lui mai mari, Maria şi Katerina, provin din mariajul lui Putin cu Lyudmila Shkrebneva şi au făcut şcoala acasă, departe de ochii curioşi ai lumii. Mai mult, fiicele lui Putin au intrat la facultate sub cu totul alt nume, tot pentru a continua să nu se expună în niciun fel.

„Nu toţi taţii sunt la fel de iubitori cu copiii lor aşa cum este el”, a spus, la un moment dat, fosta doamnă Putin, pentru Insider. „El i-a răsfăţat tot timpul, în timp ce eu am fost cea care a trebuit să-i disciplineze”, a conchis Shkrebneva. Dacă lucrurile au fost aşa de frumose în familia lor, cum de s-a ajuns la divorţ?

Putin şi Shkrebneva şi-au finalizat divorţul în 2014, conform celor relatate de BBC. Zvonurile cu privire la o a treia fiică, Yelizaveta Vladimirovna pe numele ei, concepută într-o relaţie extraconjugală, au rămas neconfirmate până în ziua de astăzi.

Zvonurile despre aventura lui Vladimir cu gimnasta ritmică Alina Kabaeva au început să apară în 2008, cu şase ani înainte ca divorţul acestuia să fie finalizat. Extrem de discretul preşedinte a anuţat despărţirea pe un post rusesc de televiziune, având-o alături pe Shkrebneva. Anunţul a şocat pe toată lumea, având în vedere că, cu numai o săptămână înainte, documentele oficiale îl declarau pe Putin însurat.

„A fost o decizie luată de comun acord”, a prezicat Vladimir. „De-abia dacă ne mai vedem, fiecare are viaţa lui separată, în momentul de faţă”. BBC susţinea atunci că Putin negase deja în 2008 zvonurile cu privire la divorţul cauzat de gimnasta Alina Kabayeva, care era una dintre cele şase persoane care au ţinut torţa la Olimpiada din acel an.

Fosta lui soţie a declarat că motivul divorţului era munca constantă în care se adâncea Putin. „Îi sunt foarte recunoscătore lui Vladimir, pentru că ne întreţine în continuare atât pe mine, cât şi pe fiicele noastre. Ţine mult la ele şi copiii simt asta”, a adăugat aceasta. Fosta doamnă Putin a ţinut să precizeze că e perfect de acord cu tatăl copiilor ei atunci când acesta a spus că „Vom fi foarte apropiaţi unii de alţii... pentru totdeauna”.

Pentru cineva care are o reputaţie nemiloasă, pare a fi un divorţ cât se poate de amiabil. Doar motivul real diferă de cel făcut public. Nu atât munca lui i-a despărţit pe cei doi soţi, cât mai ales mult mai tânăra şi mai frumoasa gimnastă, care i-a oferit chiar şi un copil liderului politic. Nu se aşteaptă nimeni ca această versiune să fie vreodată confirmată în mod oficial, dar bine măcar că există surse din anturajul liderului mondial care să ofere, din când în când, informaţii de preţ presei internaţionale, nu?

Foto - ShutterstockRecente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg