Afacerea pentru care actriţa Reese Witherspoon a fost taxată. Ce nu ştiai despre „Blonda de la Drept‟

1 reese witherspoon jpg jpeg

Reese Witherspoon, câştigătoarea a multor premii Oscar, are o avere de peste 120 de milioane de dolari, iar unul dintre salariile sale a fost de două milioane de dolari. Blonda a avut de mică simţul banilor şi spirit de antreprenor, însă în copilărie a fost taxată pentru acest lucru. Iată câteva lucruri interesante despre „Blonda de la Drept‟!

Ne-a cucerit cu apariţiile sale de pe marile ecrane şi suntem obişnuiţi ca atunci când apare într-un film, pelicula să aibă succes. Deşi Witherspoon apare des în presă şi la televizor, sunt multe persoane care nu ştiu multe despre actriţă. De exemplu, ştiai că blonda a refuzat să apară într-unul dintre cele mai de succes seriale ale timpurilor? Sau că de mică şi-a dorit să fie o afaceristă de succes? Dacă ţi se par lucruri surprinzătoare, citeşte mai departe să descoperi lucruri mai puţin cunoscute despre Reese Witherspoon.

De mică şi-a dorit să fie cunoscută

În timpul unui interviu pentru „Walk the Line‟, Witherspoon a dezvăluit că i-au trebuit şase luni să înveţe să cânte la harpă pentru un rol, însă i-a plăcut, pentru că visul ei de mică a fost să cânte pe Broadway: „Am vrut să fiu un copil pe Broadway, când eram mică m-am dus în tabără în Broadway şi acolo mi-au spus că ar fi mai bine să rămân la actorie‟, declara Reese, potrivit purewow. Deşi nu a ajuns să cânte pe Broadway, Reese a înregistrat, în anul 2013, alături pe Michael Buble, piesa „Something Stupid‟.

A vrut să joace în „Gone Girl‟

stanga
dreapta
2 reese witherspoon png png

Este greu să îţi imaginezi că altcineva ar putea să o interpreteze pe Amy în filmul „Gone Girl‟, dar Reese Witherspoon se pare că şi-a dorit nespus acest rol. În ciuda dorinţei sale, regizorul David Fincher credea că actriţa nu se potriveşte foarte bine cu personajul şi a ales-o pe Amy Dunne. Reese a declarat, în trecut, pentru Hollywood Reporter, că dorinţa regizorului a fost întotdeauna respectată: „Am fost întotdeauna deschisă la proiecte noi, dar de fiecare dată când David Fincher vrea să facă un noi proiect, tu doar te aşezi şi spui: fă orice vrei să faci şi de aceea am fost complet de acord cu el‟.

S-a ataşat de ţinutele „Blondei de la Drept‟

Reese Witherspoon a interpretat-o pe simpatica Elle Woods, în „Blonda de la Drept‟. Ne-o amintim pe Elle ca avocata blondă, mereu cu zâmbetul pe buze, care se îmbrăca numai în ţinute elegante roz sau de culori deschise, pe care le accesoriza cu pălării de aceeaşi culori. Aceste ţinute au fost emblema personajului, iar Reese Witherspoon s-a ataşat atât de tare de haine, încât nu s-a putut despărţi de ele. Pentru a împiedica să fie scoase la licitaţie, Reese şi-a păstrat 60 de ţinute pe care personajul ei le interpreta în filmul iconic. Ea a declarat pentru hollywood.com: „M-a deranjat cu adevărat acest lucru. Totul se află la mine în dulap. Într-o zi, fiica mea se poate juca cu ele‟.

A refuzat un rol din „Friends‟

Îţi aminteşti când Reese Witherspoon a interpretat-o pe sora mai mică a lui Rachel (Jennifer Aniston) în serialul „Friends‟, din sezonul 6? În anul 2019, ea a declarat pentru AP Entertainment că producătorii au îndrăgit-o şi i s-a cerut să repete din nou rolul, dar a refuzat, pentru că era mult prea speriată să lucreze în faţa unui public live. Witherspoon a declarat pe atunci că o admiră pe Aniston pentru că face faţă acestui lucru, însă pentru ea nu era deloc uşor: „Nu, nu pot să o fac. Eram prea sperată. Această experienţă a fost pentru mine terifiantă‟, a spus Reese , în emisiunea Saturday Night Live.

O mică afaceristă

Ambiţioasă de mică, Reese Witherspoon şi-a dorit să aibă propria sa afacere, de când era copil. În clasa a treia, ea cumpăra accesorii pentru păr de la magazinul din cartierul în care locuia, le vopsea, le accesoriza cu pixuri, apoi ulterior le vindea colegilor de la şcoală, pentru a-şi strânge bani. „Afacerea‟ ei s-a spulberat în momentul în care toate accesoriile i-au căzut din bancă, iar conducerea şcolii a luat imediat decizia să îi suspende afacerea şi activitatea şcolară. Astăzi, vedeta are o mulţime de afaceri care o ţin ocupată - aceasta deţine propriul brand de haine pentru femei, „Hello Sunshine‟, o companie de îmbrăcăminte „Draper James‟ şi este implicată direct în multe organizaţii pentru susţinerea femeilor şi copiilor.

2 reese witherspoon png png

(Reese Witherspoon în copilărie)

Sursă foto: Shutterstock, Instagram