Afgo şi Liviu Hodor, alături de Jack Hawitt, lansează piesa "Lost Without You"

1 67724 original jpg jpeg

Dacă Afgo şi Liviu Hodor sunt la a doua colaborare, piesa "Lost Without You" marchează prima colaborare cu un artist din străinătate, Jack Hawitt.

Cu o poveste romantică,ancorată în cotidian,care exprimă emoţii unice şi frumoase,videoclipul este regizat de către iRonic şi a fost filmat atât în România,în Cluj şi Bucureşti,cât şi în Londra (Marea Britanie),oraşul în care locuieşte artistul Jack.

La fel ca în cazul primei lor colaborări,piesă "Lost Without You" continuă linia şi stilul clubbing,deep house şi este susţinută de vocea lui Jack Hawitt. 

Noua piesă "Lost Without You" este compusă de către Afgo,Liviu Hodor,Eugeniu Albu şi Jack Hawitt. Afgo şi Liviu Hodor sunt şi compozitorii piesei "You (In My dreams), aceasta reprezentând prima lor colaborare. 

Dacă Liviu Hodor ne-a cucerit cu hiturile lansate alături de Mona, Afgo este un tânăr DJ care a cucerit publicul clubbing cu mixurile şi remixurile pe care le face, dar şi cu single-ul "Deja de Ser".

Jack Hewitt este un artist originar din UK, care a lansat 3 EP-uri alături de Parnell Page şi a compus numeroase soundtrack-uri de teatru, film şi proiecte online. 

Vezi noul videoclip ”Lost without you” - Afro & Liviu Hodor feat. Jack Hawitt aici:Recente

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg