Află care dintre produsele de îngrijire corporală folosite îţi irită pielea!

1 72197 original jpg jpeg

Dacă nu acorzi foarte mare importanţă etichetelor produselor cosmetice pe care le cumperi, multe dintre acestea pot irita pielea.

Loţiunea tonică pe bază de alcool

Loţiunea tonică este una dintre produsele cosmetice care poate avea şi efecte secundare asupra tenului,din cauza conţinutului de alcool. Întrucât usucă pielea,loţiunea tonică poate duce la apariţia iritaţiilor şi a erupţiilor acneice.

Cosmeticele pe bază de petrol

Unul dintre ingredientele principale ale produselor cosmetice care hidratează pielea este petrolul. În mod particular,vaselina obţinută din petrol formează un strat la suprafaţa pielii care împiedică hidratarea ei. Din această cauză,tenul poate deveni iritat. 

Produsele de îngrijire corporală care conţin parfum

Cremele,loţiunile şi spray-urile care conţin arome au,automat,în compoziţia lor şi multe substanţe chimice iritante pentru pielea. Pentru a preveni iritarea pielii,este indicat să foloseşti produse de îngrijire corporală fără parfum.

Săpunurile

Poate că îţi este mai la îndemână să te speli pe corp sau pe faţă cu un săpun,însă combinaţia apă-săpun usucă şi irită pielea. Cel mai bine este să foloseşti pentru ten produse de curăţare speciale,iar pentru corp geluri de duş care hidratează şi catifelează pielea.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg