Ai pielea deschisă la culoare? Uite ce ojă poţi folosi!

1 51731 original jpg jpeg

Chiar dacă unele femei folosesc orice culoare de ojă este la modă, chit că le stă sau nu bine, te sfătuiesc să nu procedezi la fel! La fel ca şi machiajul, o ojă bună şi potrivită ţie, poate însemna mai mult decât o mie de cuvinte! Iată ce culori ţi se potrivesc, dacă ai pielea deschisă.

Sfaturi!

Dacă foloseşti nuanţe de oje care intră în conflict cu nuanţa pielii tale,ai toate şansele să pari palidă,ştearsă din peisaj,cum se spune. Dacă nu eşti sigură de nuanţa aleasă,de cum va arăta când se usucă,testeaz-o pe o unghie.

Dacă îndrăgeşti totuşi o nuanţă de ojă ce nu-ţi este recomandată,din cauza tonului pielii tale,foloseşte-o la pedichiură,însă nu vara!

Nuanţe deschiseNuanţele de roz şi roşu,deschise,sunt o necesitate pentru primavară şi vară,şi din fericire tu le poţi purta pe amândouă! Alege rozuri luminoase,cum ar fi rozul pastel sau fondant,rozuri medii precum fucsia sau rozuri aproape roşii. Şi chiar dacă poţi purta orice nuanţă de roz,ţie ţi se potrivesc şi culorile ce au sub-tonuri de albastru (nu galben!).

Doamnele cu pielea deschisă la culoare pot purta o mulţime de culori tari! Culoarea vinului şi nuanţele de fragi sunt geniale,aşa că încercă roşu şi mov,în nuanţe medii. Nuanţele ciocolatii,cu ceva auriu în ele,sunt o modalitate bună pentru tine să exploatezi tendinţa „metalică” a sezonului. În plus,îţi flatează tonalitatea pielii! Dacă vrei să alegi o ojă albastră,caută nuanţe luminoase şi nu „marine” (bleumarinul este uşor prea închis pentru tine).

Aspectul pielii tale se poate transforma în ceva morbid,dacă optezi pentru nuanţe prea închise la culoare sau chiar negru. Albastrul închis şi verdele pădurar arată prea tare pe pielea ta. Evită nuanţele de  galben şi verde,pentru că-ţi vor scoate în evidenţă roşeaţa pielii.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg