Alege fardul potrivit

1 46207 original jpg jpeg

Pentru un machiaj care să-ţi sublinieze frumuseţea privirii, trebuie să alegi fardurile în funcţie de culoarea ochilor. Află câteva mici secrete care-ţi sunt de ajutor!

Pentru ochi albaştri

Nuanţele cele mai indicate pentru machiajul ochilor albaştri fac parte din gama de maro şi de roz. Acestea,fiind culori calde,contrastează cu albastrul rece al ochilor şi îi pun în evidenţă într-un mod plăcut.

Nuanţele precum lila,gri,auriu şi argintiu sunt şi ele potrivite,pentru că împreună cu albastrul ochilor dau o cromatică armonioasă. Acestea sunt potrivite pentru un machiaj de seară,cu care vei atrage cu siguranţă atenţia şi admiraţia celor din jur.

Pentru ochi verzi

Verdele este accentuat dacă foloseşti pentru machiaj nuanţe de mov sau cafeniu. Movul şi verdele sunt culori contrastante,astfel că efectul va fi garantat. Pentru un machiaj de seară,poţi folosi culori intense de roz,precum fucsia sau burgundi,nuanţe deschise de auriu şi piersică,dar şi nuanţe de verde-gălbui sau verde închis,care vor da intensitate privirii.

Cafeniul este o nuanţă caldă,potrivită pentru machiajul din timpul zilei şi-l poţi folosi pentru un machiaj natural. Dacă vrei să dai luminozitate privirii,aplică un fard deschis,bej auriu,în colţul interior al ochiului sau pe zona de sub sprâncene.

Pentru ochi căprui

Multitudinea de reflexe care se ascund în ochii căprui sunt evidenţiate de verde,ciocolatiu,bej şi auriu. Alege fardurile cu o textură uşor sidefată,pe care le poţi aplica până la nivelul sprâncenelor,însă ai grijă ca nuanţele să fie bine amestecate.

Tonurile de gri sunt şi ele potrivite pentru tine,mai ales dacă le vei aplica în degrade. În principiu,poţi folosi orice culori de fard,dacă ai grijă ca acestea să fie potrivite cu tenul şi cu vestimentaţia. Evită totuşi să-ţi machiezi ochii cu mult negru şi gri închis,deoarece acest gen de machiaj se potriveşte persoanelor cu ochi de culoare deschisă.

Pentru ochi măslinii

Verde aprins sau galben pal se potrivesc ochiilor tăi. Foloseşte culoarea care contrastează cel mai mult cu ochii şi aplică fardul pe toată suprafaţa pleoapei. Foloseşte apoi o nuanţă mai intensă decât cea de bază,ca să-ţi conturezi linia genelor,înlocuind astfel tuşul pentru pleoape. Pentru a obţine acest efect,umezeşte aplicatorul de fard şi aplică aceeaşi culoare,care va deveni mai intensă de la umezeală.

Dacă vrei să realizezi un machiaj de seară alege rozuri pale,bej auriu sau bej roz,pentru bază,iar pentru conturarea pleoapelor şi umbre închise alege nuanţele de gri antracit sau brun închis.

Pentru ochi negri

Dacă ai ochii negri,poţi să-i pui în evidenţă folosind farduri în culori calde,cum ar fi maroul,bejul şi auriul. Iar dacă vrei să ştii cum poţi să străluceşti într-o seară specială,iată câteva trucuri de mare efect:încearcă mai ales culorile deschise şi sidefate-lila,roz,turcoaz.

Ele vor crea un contrast plăcut cu ochii,iar efectul va fi unul foarte rafinat. Sfatul nostru ar fi să eviţi negrul şi griul,care nu fac altceva decât să-ţi estompeze culoarea ochilor şi să dea privirii un aer obosit. Dacă ai gene lungi,poţi crea un machiaj de zi,prin simpla folosire a rimelului iar pe buze aplică un gloss transparent.

SFAT

Când alegi fardul de ochi,asortează-l nu numai cu ochii,ci şi cu culoarea rochiei.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg