Alege rujul care ţi se potriveşte

1 46698 original jpg jpeg

Îţi doreşti un ruj care să-ţi pună în evidenţă trăsăturile şi nu ştii cum să-l alegi? Urmează câteva sfaturi simple şi fii sigură că vei găsi nuanţa de ruj potrivită pentru tine.

Pe aceeaşi temă:

Ce machiaj ţi se potriveşte?

7 trucuri pentru un machiaj perfect

Mizează pe efectul natural

Nuanţa de ruj care ţi se potriveşte cel mai bine este cea mai apropiată de cea a buzelor,mai exact puţin mai închisă decât culoarea lor naturală.

Testează rujurile atunci când eşti nemachiată,pe buza de jos,pentru a observa diferenţa şi pentru a alege nuanţa potrivită. Rujul care îţi va pune în evidenţă frumuseţea naturală va arăta perfect şi atunci când vei fi machiată.

În armonie cu tenul

Pentru un ten deschis sunt recomandate tonurile de culoarea piersicii,nuanţele de roz şi de coral. Cele maro sunt de evitat,pentru că te vor face să arăţi palidă.

Dacă ai tenulmediu,alege rujuri mai închise,precum mov,roz,roşu,dar nu prea ţipătoare. Tenulmăsliniu este pus în valoare de ciocolatiu,nuanţe închise de maro şi de roşu aprins.

Îndrăzneşte să porţi roşu

Rujul roşu se potriveşte oricărei femei,atâta timp cât nuanţa este aleasă corect. Dacă ai un ten deschis la culoare,alege o nuanţă mai rozalie.

Cele cu tenul măsliniu vor arăta senzaţional cu un roşu aprins,de culoarea focului. Pentru

închis,un ruj roşu-grena se potriveşte de minune.

Accent pe culoarea părului

Blondelor li se potrivesc nuanţele pastelate de roz pal şi de piersică. Roşcatele sunt puse în valoare de rujuri în tonuri de oranj sau de ciocolatiu.

Brunetele pot purta tonuri calde,deschise sau chiar foarte intense. Femeile grizonante trebuie să aleagă rujuri mate,în tonuri discrete de roz,roşu sau de brun-roze.

Ruj rezistent

Una dintre cele mai simple metode pentru a face rujul să reziste mai mult este să-ţi pudrezi buzele înainte de aplicare. Astfel,pudra va împiedica întinderea acestuia.

Testează rujul la lumină naturală

Verifică nuanţa rujului pe care vrei să-l cumperi la lumină naturală sau cere o mostră din rujul preferat,pe care să o verifici ulterior afară.

Aplică-l pe buzele demachiate în prealabil,pentru a fi sigură că nuanţa aleasă este cea dorită şi se potriveşte atât cu tenul,cât şi cu nuanţa părului tău.



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg